“Права на проект належать моїй компанії”. Продюсер Винника відреагував на переїзд артиста до Німеччини та чутки, що він “спалює мости”

“Винник не планує повертатися в Україну і навіть “спалює мости” з екс-колегами. За словами нашого інформатора, на музичному ринку вже є запити на придбання права на виконання пісень співака”, – йдеться у повідомленні.

Горбенко частково прокоментував редакцію цю інформацію.

“Останнім часом з Олегом немає тісних робочих відносин, думаю, це і так все бачать. Щодо прав на проект та музичний матеріал – вони фактично належать моїй компанії. Звернень на переспівування та використання образу артиста було кілька. Але на сьогодні я не коментую ситуацію з цього питання. Усьому свій час”, – заявил Горбенко.

Редакція “Музвар” іронічно додала, що про “страшну хворобу Винника знає лише його дружина, Бог та прикордонники у Німеччині”.

“Схоже, “вовчицям” потрібно буде обрати нового ватажка зграї”, резюмував “Музвар”.



контекст:

Винник перестав з’являтися у публічному просторі у квітні 2022 року. На це першими з українських знаменитостей звернули увагу співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна. У червні фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин припустив, що Винник, можливо, знаходиться в Німеччині.

У липні адвокат Винника офіційно підтвердила чутки, що артист залишив Україну. Вона заявила, що Винника виїхав до Німеччини на лікування. Відомо, що артист живе в Берліні, де має нерухомість.

Останнє свіже фото співака у грудні опублікував у мережі чоловік української співачки Оксани Білозір, екс-директор Палацу “Україна” Роман Недзельський. Раніше він говорив, що співак допомагає ЗСУ із закупівлею авто.

У січні 2023 року українська ведуча Міла Єрємєєва підтвердила слова адвоката Винника про те, що його зникнення пов’язане із проблемами зі здоров’ям, але не уточнила, про що йдеться.

Український ведучий Юрій Горбунов у квітні зізнався, що розчарований зникненням Винника.

17 квітня співак видалив усі пости у своїх соцмережах. Це сталося після того, як український блогер Богдан Беспалов, який позиціонує себе як блогер-пліткар, написав, що Винник нібито бореться з наслідками онкозахворювання. Керівник офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон назвала цю інформацію плітками та маніпуляцією.

Previous post У Німеччині проходять навчання близько 25 тис. українських військових, ще майже 9 тис. вже повернулися до України – генерал США
Next post Росіяни масово вбивали і людей, і тварин: Жителі визволеного села Харківщини розповіли про жахіття окупації