“Нервує, озирається навколо”. Винник таємно повернувся до України – у мережі показали ролик, знятий прихованою камерою

У своїй заяві Калацінський посилається на відео, яке нібито отримав від однієї зі своїх передплатниць. Автор ролика пише, що зустріла людину, схожу на Винника, 21 квітня у Києві на вулиці Гоголівській.


Скріншот: nadyadorofeeva / Instagram

Скриншот: Rostyslove Production / YouTube


Сам Калацінський у своєму огляді стверджує, що чоловік на відео, схожий на артиста, справді є Винником.

“Схоже, що вчора Вінник прибув до Києва та зустрівся зі своїм продюсером, – прокоментував ролик Калацинський. Винник розмовляє телефоном, поправляє куртку. Він нервує, озирається навколо, а коли зауважує, що його знімають на камеру, почав йти в інший бік”.

Сам Винник не коментує ні свого зникнення, ні свого можливого візиту.


Скриншот: Rostyslove Production / YouTube

Скриншот: Rostyslove Production / YouTube


контекст:

З квітня 2022 року Винник перестав з’являтися на публіці та вести соцмережі. На це першими з українських знаменитостей звернули увагу співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна.

У липні адвокат Винника заявила, що артист залишив Україну та переїхав до Німеччини на лікування. Відомо, що Винник живе у Берліні, де має нерухомість.

Останнє свіже фото співака у грудні опублікував у мережі чоловік української співачки Оксани Білозір, екс-директор Палацу “Україна” Роман Недзельський. Раніше він говорив, що співак допомагає ЗСУ із закупівлею авто.

17 квітня 2023 року співак видалив усі пости у соцмережах. 22 квітня продюсер Винника Олександр Горбенко, коментуючи зникнення співака, заявив, що мають “Останнім часом немає тісних робочих відносин”. Продюсер наголосив, що всі права на проект та музичний матеріал Винника належать його компанії.

Previous post Путіна пристрелять нарешті. Маса людей бажає, щоб його не стало, а це бажання просто так не минає
Next post Мобілізація в Україні 2023 року — чоловікам за кордоном не можуть вручити повістку, сказав адвокат Промський