“Щойно з ним розмовляв!” Друг Винника розповів правду про його здоров’я

“Останнім часом поширюється дуже багато недостовірної інформації про артиста, зокрема в YouTube – де різні “блогери” в гонитві за хайпом, переглядами і, відповідно, грошима від монетизації розміщують різноманітні ролики з відвертою брехнею та наклепом про артиста, звернулася до учасників спільноти керівник офіційного фан-клубу Винника Валерія Барона.

Вона закликала шанувальників скаржитися на такі ролики про Винника.

“Так він живий чи ні?” поцікавилась у коментарях учасниця спільноти Світлана Стельмах.

“Справа Анатолича живе і працює на перемогу України! Олег живіший за всіх живих. Щойно з ним розмовляв! Голос бадьорком, хвостик пістолетом. Не дочекаються, суки”, відреагував на запитання Недзельського.


Скриншот: Офіційна фан-група Олега Винника "ВОВЧИЦЯ" / Facebook

Скриншот: Офіційна фан-група Олега Винника “ВОВЧИЦЯ” / Facebook


контекст:

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ до України Винник перестав з’являтися на публіці та вести соцмережі. На це першими з українських знаменитостей звернули увагу співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна.

У липні адвокат Винника заявила, що артист залишив Україну та переїхав до Німеччини на лікування. Відомо, що Винник живе у Берліні, де має нерухомість.

Останнє свіже фото співака у грудні опублікував у мережі Недзельський. Раніше він говорив, що співак допомагає ЗСУ із закупівлею авто.

У січні 2023 року українська ведуча Міла Єрємєєва підтвердила слова адвоката Винника про те, що його зникнення пов’язане із проблемами зі здоров’ям, але не уточнила, про що йдеться.

Український ведучий Юрій Горбунов у квітні зізнався, що розчарований зникненням Винника.

17 квітня співак видалив усі пости у своїх соцмережах. Це сталося після того, як український блогер Богдан Беспалов, який позиціонує себе як блогер-пліткар, написав, що Винник нібито бореться з наслідками онкозахворювання. Барон назвала цю інформацію плітками та маніпуляцією.

17 квітня 2023 року співак вилучив усі пости у соцмережах, у тому числі ті, в яких виступив проти російської агресії. 22 квітня продюсер Винника Олександр Горбенко, коментуючи зникнення співака, заявив, що вони “останнього часу не мають тісних робочих відносин”. Продюсер наголосив, що всі права на проект та музичний матеріал Винника належать його компанії.

22 квітня в мережі з’явилося відео, в якому на вулицях Києва було знято людину, схожу на артиста. Ролик поширив український блогер Ростислав Калацінський. Він стверджує, що співак таємно приїхав до України.

Протягом останнього року Винник мовчить про російську агресію проти України.

Previous post Посол Китаю у Франції скандал — Париж і Прага стурбовані, Пекін дав коментар
Next post Виїзд за кордон України – виїхати можуть непридатні до служби чоловіки, зняті з військового обліку