“Там і лишився”. Друг Винника заявив, що артист поїхав лікуватися до Німеччини ще до війни

Слухи об онкозаболевании у Винника

Український блогер Богдан Беспалов, який позиціонує себе як блогер-пліткар, 17 квітня заявив, що Винник нібито бореться із наслідками онкозахворювання. Керівник офіційного фан-клубу артиста Валерія Барон назвала це плітками та маніпуляцією.

Коментар Недзельського

За словами друга Винника, артист справді захворів, але у нього “іякої онкології немає”.

“Він бадьорком. Була неприємна хвороба, і вона досі триває. Але це не пов’язано з онкологією. У чоловіків ближче до 50 [годам] починають спливати наслідки їхнього життя. Ось як вони жили, скільки не досипали, скільки не доїдали, скільки концертів на день давали по два, по три, по чотири, і на холоді, і в дощ. А воно все накопичилося і дає знати”, – зазначив Недзельський.

На питання, чи є хвороба Винника наслідком того, що він перехворів на COVID-19, Недзельський відповів ствердно.

“З цього все почалося. При цьому почалося ще до війни. Справді було скасовано кілька концертів. Він поїхав до Німеччини лікуватися ще до війни, і так він там і залишився, бо це дало друге та третє ускладнення, на жаль. Але люди виживають “, резюмував друг Винника.

Недзельський повідомив, що співак наразі продовжує лікування та працює у студії.

контекст:

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ до України Винник перестав з’являтися на публіці та вести соцмережі. На це першими з українських знаменитостей звернули увагу співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна.

У липні адвокат Винника заявила, що артист залишив Україну та переїхав до Німеччини на лікування. Відомо, що Винник живе у Берліні, де має нерухомість. За словами Недзельського, Винник активно допомагає ЗСУ з купівлею авто.

У січні 2023 року українська ведуча Міла Єрємєєва підтвердила слова адвоката Винника про те, що його зникнення пов’язане із проблемами зі здоров’ям, але не уточнила, про що йдеться.

Український ведучий Юрій Горбунов у квітні зізнався, що розчарований зникненням Винника.

17 квітня всі посади на офіційних сторінках Винника у соцмережах були видаленізокрема й ті, у яких артист виступив проти російської агресії 22 квітня продюсер Винника Олександр Горбенко заявив, що вони “останнього часу не мають тісних робочих відносин”. Продюсер наголосив, що всі права на проект та музичний матеріал Винника належать його компанії.

26 квітня Недзельський повідомив, що посади зі сторінок артиста видалив його менеджмент. Коментуючи заяву Горбенка, Недзельський заявив, що “артисти дуже наївні та не завжди читають те, що підписують”.

Previous post “Талібан” ліквідував одного з лідерів “Ісламської держави”, який стояв за вибухом в аеропорту Кабула – ЗМІ
Next post Сім’я агентів російської воєнної розвідки проведе за ґратами 15 років, – СБУ