“Антитіла” анонсували концерт в українській Ялті на серпень 2024 року

“Антитіла” оголошують концерт у Криму. В українському Криму. З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і, перебуваючи на передовій, ми ні секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, що настане день і ЗСУ повернуть контроль над кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом, йдеться в анонсі. “Антитіла” впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті та прикрасити жовто-блакитним та сучасною українською музикою все Південне узбережжя Криму. Ми зіграємо наші найкращі пісні та разом святкуватимемо українську перемогу”.

Вартість квитків складає 900 грн.



контекст:

Росія окупувала Крим після силової блокади українських військових частин та незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнається Україною та більшістю країн світу.

24 лютого 2022 року Росія повномасштабно вторглася на материкову частину України, зокрема, з Криму.

Українська влада неодноразово заявляла, що має на меті деокупацію всіх захоплених з 2014 року українських територій, у тому числі Криму. Зеленський не виключав визволення півострова невійськовим шляхом. “Якщо хтось готовий запропонувати нам спосіб деокупації Криму невійськовим шляхом, я буду лише за”, – говорив він у листопаді.

У грудні начальник української військової розвідки Кирило Буданов заявляв, що Крим повернуть і військовим, і дипломатичним шляхом. “Наші підрозділи зайдуть туди зі зброєю у руках”, – сказав Буданов.

10 лютого 2023 року віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що Україна розпочала підготовку управлінських кадрів для Криму.

Previous post Бухарестська дев’ятка підтримала Україну на шляху до НАТО та ЄС
Next post В Україну дозволять ввозити будь-які транспортні засоби без перевірки технічного стану