Гурт “Антитіла” оголосив про концерт у Криму: квитки вже у продажу

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя повідомив про концерт, який відбудеться в українському Криму після деокупації та нашої Перемоги. Артист зазначив, що виступ запланований на серпень 2024 року, на стадіоні “Авангард” у місті Ялта.

“Антитіла”. Ялта. Літо 2024! Так, вам не здалося. “Антитіла” оголошують концерт у Криму. В Українському Криму. 23 серпня 2024 року, стадіон “Авангард”, – написав виконавець у своїй публікації в Instagram.

Тополя наголосив, що з першого дня російського вторгнення в нашу країну ні на секунду не сумнівався в нашій перемозі та в тому, що в Криму невдовзі можна буде знову побачити синьо-жовті кольори та почути українські пісні.

“З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями”, – зазначається в публікації.

Знаменитість підсумував що гурт “Антитіла” зіграє в українському Криму свої найкращі пісні, які українці знають та люблять. Таким чином колектив хоче відсвяткувати українську перемогу над російською агресією. Також вже можна купити квитки на захід: “Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті”, – написав артист.

“Антитіла” впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе Південне узбережжя Криму. Ми зіграємо наші найкращі пісні, які українці люблять і знають і разом святкуватимемо українську Перемогу!” – також додав він.

Тарас Тополя, який разом із музикантами зі свого гурту півроку працював парамедиком на фронті та займався евакуацію поранених, нині знаходиться у резерві. Пізніше він пояснив, що вступив до лав ЗСУ через почуття обов’язку. Однак є один напрямок для контрнаступу, задля якого чоловік готовий зробити виняток:

“Я мрію бути причетним до контрнаступу в Криму. Хочу, щоб на березі мису Фіолент був дитячий табір або якесь місце, де дітки, чиї батьки загинули, захищаючи Україну, могли б приїхати та відпочити. Ось за це я боротимусь. Якщо доведеться в цьому контексті повернутися і взяти участь у деокупації Криму, теоретично, ми можемо це зробити”.

Previous post Експремʼєр Словаччини погрожує припинити Україні військову допомогу. Він може повернутися до влади на виборах цього року
Next post Росія звела оборонні багаторівневі укріплення на сотні кілометрів, − Reuters