Як 36-річний Ступка опинився в США і чому не повертається до України

Після скандалу артист видалив ролик, але про це написали багато українських ЗМІ, включаючи “Обозреватель”.

“Та що ви причепилися до пісень. Ця група не російська… А якщо ви вважаєте, що в результаті зникне російська мова, то помиляєтеся… Багато наших воїнів та захисників говорять російською мовою. І що тепер? Їх тепер за це не поважати?” – написав Ступка у відповідь на критику.

На даний момент він перезалив відео. Тепер у ролику звучить пісня українського артиста Макса Барських “Буде весна”.

Інтернет-видання “МІСТО” розповідає, як артист опинився за кордоном і чому не повертається в Україну.

Переїзд до США

Восени 2021 року Ступка разом із дружиною та дочкою переїхав до США. На той момент дружина актора, білоруський блогер Поліна Логунова говорила, що вони з чоловіком розглядають можливість переїзду до цієї країни на постійне місце проживання.

За словами Ступки, 23 лютого 2022 року він повертався до України, але “коли був у небі, відбулося повномасштабне вторгнення Росії”. “Я прилетів до Стамбула, і все – небо над Україною було закрите”, – розповідав він.

Після цього, за словами Ступки, він переїхав до Польщі, де провів півтора місяці, займаючись волонтерською діяльністю. “Допомагали чим могли. Потім надійшла пропозиція провести благодійні заходи в США, я купив квиток і знову полетів до Америки”, – сказав він.

Вечірка на честь Хеллоуїна

У листопаді Ступка у компанії українського хореографа Влада Ями, який залишив Україну в перший день повномасштабного вторгнення РФ, засвітилися на вечірці з нагоди Хеллоуїна.

Розлучення з дружиною

У квітні 2022 року Логунова заявила про розлучення зі Ступкою. У березні 2023 року стало відомо, що вони офіційно розірвали шлюб. Документи про розлучення Дмитру Ступці переслав із Києва його батько, український артист Остап Ступка.

“Ми не можемо розлучитися в Америці, тому що я – громадянин України, [дочь] Богданка – громадянка України, а Полина має посвідку на проживання, бо я її прописав у бабусі в будинку. Ми розлучатимемося дистанційно”, – пояснював раніше Ступка.

Не знає, коли повернеться

Останнім часом Ступка ділиться з передплатниками у мережі фото та відео свого дозвілля, а також показує, як проводить час із дочкою. У лютому він зізнався, що має немає точної дати повернення в Україну.

контекст:

Раніше Ступка викладав у Київському національному університеті культури та мистецтв та був актором київського театру імені Франка, знімався у кіно та працював на телебаченні. Про те, як він заробляє у США, Ступка замовчує.

Previous post Створений з Lego – вчені створили біопринтер, який вирощує людську шкіру.
Next post Олександр Бондаренко загинув на фронті – журналіст ВВС і воїн ЗСУ вбитий у Луганській області, фото