Кондратюк розповів, як після участі Януковича в “Караоці на Майдані” пропав капелюх, у який збирали гроші для фіналістів шоу

Під час зйомки глядачі переводять донати на ЗСУ, а учасник шоу ділиться цікавими історіями. У ході спілкування Кондратюк згадав історію, яка сталася за участю екс-президента України Віктора Януковича, що втік, на зйомках проекту “Караоке на Майдані”.

“Янукович єдиний президент, який був на “Караоці на майдані”, хоча він тоді був прем’єр-міністром, зазначив Кондратюк. – Організовувала все це Людмила Кучма, дружина [на тот момент президента Украины Леонида] Кучми, а він типу там поруч – прем’єр-міністр”.

За словами Кондратюка, Янукович запізнився і прийшов уже під кінець зйомки.

“А тоді була фішка в тому, що Янукович – двічі судимий, і тирав шапки по молодості. Фіналіст – Хлопчик. Дитяча передача Співає пісню “У траві сидів коник”, де [есть] слово “сидів”. А все йде до того, що Янукович висуватиме себе у президенти. Ми зняли передачу, передали на канал. Дзвонить мені [продюсер] Лариса Журавська й каже: “Ти взагалі охренів? Пісня сидів?! Викинути!”. Я кажу: “Ви зовсім там поїхали?” Вона каже: “Ні, нам сказали чітко ніяк не компрометувати Януковича”. Я кажу: “А нічого, що Янукович стояв і аплодував у той час, як хлопчик виконував цю пісню?” Лариса каже: “Він не розумів, що робить, а нас за це можуть мати”, – переказав історію ведучий.

Він зазначив, що не став тоді вирізати цей епізод із шоу.

“Але на цьому передача не закінчилася. Коли ми зібралися і вийшли на наступну передачу, мені редактор каже: “Ігорю, у нас зник капелюх” зазначив Кондратюк. У нас реально на тій зйомці зник капелюх”.

За словами Кондратюка, капелюх знайшовся через два роки. Виявилося, її взяла з собою одна з учасниць того шоу “на фарт”, і лише згодом повернула назад.

“Я їй говорю: “А нічого, що ми тут два роки думаємо, що Янукович вкрав ще один капелюх?” – Завершив історію ведучий.

контекст:

З 1999-го по 2019 рік Кондратюк був співавтором, продюсером та ведучим програми “Караоке на Майдані“, яка у різні періоди виходила на каналах “Інтер”, “1+1”, СТБ.

Янукович був обраний президентом України у 2010 році. 22 лютого 2014 року, після трьох місяців протестів на Майдані, Верховна Рада визнала його таким, що самозвільнився з посади і не виконує своїх обов’язків, після чого було оголошено нові президентські вибори. У тому ж місяці Янукович залишив Україну, зараз із сім’єю проживає в Росії.

У січні 2019 року Януковича було заочно визнано Оболонським райсудом Києва винним у державній зраді та пособництві у веденні агресивної війни та засуджено до 13 років позбавлення волі. Також Януковича підозрюють у держзраді через підписання Харківських угод у 2010 році, в організації теракту та вчиненні умисних вбивств на Майдані 2014-го.

Previous post Ракетний удар по Україні 28 квітня — Коваленко звернув увагу на важливу деталь
Next post ​В ЄС відреагували на нічну атаку РФ: всі причетні до воєнних злочинів будуть відповідати