“Більше не бачив причин залишатися”. Блогер заявила, що Потап, який мріє одразу після перемоги обійняти дружину, живе за кордоном

Блогер звернула увагу на останнє інтерв’ю артиста, яке він дав сайту “bigmir) Афіша”. Відповідаючи на запитання, що він зробить одразу після перемоги, Потап заявив, що “обійме сина, дружину та батьків, а також поїде до Ірпені, щоб побачити знищений російськими окупантами будинок”.

“А яка перешкода заважає поїхати Олексію в Ірпінь зараз? Чи не та, що він не в Україні?!” запитала блогер. Як приїхав, так і поїхав. Дісняв [шоу] “Голос країни” [на канале “1+1″]і більше не бачив причин залишатися”

Кірс також зазначила, що навіть на сторінці у артиста “інформаційний штиль”, а останню публікацію датовано 22 березня.

контекст:

16 травня 2022 року дружина Потапа, українська співачка Настя Каменських зізналася, що вони із чоловіком перебувають за кордоном. За словами артистки, вони залишили Україну за п’ять днів до повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ та поїхали до Мадриду (Іспанію). У квітні 2023 року український продюсер Ігор Кондратюк заявив, що насправді 20 лютого 2022 року Потап разом із ним брав участь у зйомках передачі.

17 серпня Каменських повідомила, що повернулася до України. У вересні після того, як стало відомо, що 2 жовтня відбудеться прем’єра нових епізодів шоу “Голос країни” за участю Потапа, в Україну повернувся і Потап.

Останнім часом шанувальники пари запідозрили, що вони не живуть разом, тому що артисти більше року не публікують у мережі спільні знімки, як це робили раніше. Реагуючи на чутки, Каменських заявила, що вони на це не мають часу.

Останній спільний знімок Каменських та Потапа на сторінці співачки був опубліковано наприкінці квітня 2022 року.

12-й сезон “Голос країни” завершився у листопаді 2022 року. Переможницею шоу стала українська співачка із міста Корсунь-Шевченківський Черкаської області Марія Квітка.

Previous post Глава МЗС Болгарії заявив, що країна стикається з “безпрецедентними гібридними атаками з боку Росії”
Next post Послушник УПЦ МП вихваляв росію — СБУ знайшли докази, фото