Наречена-українка та допомога ЗСУ. Що Налчаджіоглу думає про свою колишню дружину Ані Лорак і чому залишився в Україні після початку війни

Відносини з колишньою дружиною

45-річний Налчаджіоглу намагається не коментувати позицію своєї колишньої дружини, яка з 2014 року живе та працює в РФ, але періодично проводить відпустку за кордоном із їхньою 11-річною дочкою Софією.


Фото: Ані Лорак / Facebook

Фото: Ані Лорак / Facebook


В одному зі своїх постів Налчаджіоглу, відповідаючи на коментарі користувачів мережі, назвав колишню дружину “третьою людиною” у своєму житті та попросив передплатників не обговорювати Ані Лорак у нього на сторінці. Бізнесмен наголосив, що щасливий у нових відносинах.

Нова обраниця Налчаджіоглу

Налчаджіоглу перестав приховувати свої нові стосунки влітку 2020 року, показавши, як святкує 43-річчя в Одесі із новою дівчиною українським візажистом Лілією Реус. Вона молодша за бізнесмена на 19 років. Через рік, восени 2021 року Реус повідомила, що Налчаджіоглу зробив їй пропозиціюі похвалилася обручкою на безіменному пальці.


Фото: __l_i_l_i_a___ / Instagram

Фото: __l_i_l_i_a___ / Instagram


Тієї ж осені Налчаджіолгу познайомив свою дочку Софію з Реус.

Чим займається в Україні Налчаджіоглу після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ

Після початку повномасштабної війни бізнесмен разом із Реус та її дочкою від попередніх відносин виїхав до Туреччини. Туди приїхала також його дочка Софія. За словами Налчаджіоглу, у Туреччині він представлявся як “Мурат з України”.

“24 лютого, коли все почалося, і у перші тижні було складно зрозуміти, що робити. У мене було розуміння своїх близьких треба відвезти у безпечне місце”, – Розповів він. Налчаджіоглу зізнався, що спочатку виїхав до Румунії, а звідти – до Туреччини.

1 липня Налчаджіоглу повідомив, що разом із нареченою та її дочкою повернувся до України.

“У нас кажуть так: твоя батьківщина – не де ти народився, а де ти живеш, де ти почуваєшся вільно, справжньою людиною та живеш із честю. Тому я почуваюся тут такою людиною”, – сказав він.

Налчаджіоглу зазначив, що залишився в Україні не тому, що його тут усі знають, і він веде в Україні бізнес.

“Я люблю цю країну, тому я і тут. І бути тут у добрі часи, а коли щось не добре, тікати, їхати це не мій стиль. Тому я тут і буду тут”, – Підсумував він.

Своє звернення він записав російською мовою, зазначивши у коментарях, що вже вчить українську.

Допомога ЗСУ

Наразі Налчаджіоглу активно допомагає ЗСУ та підтримує українців. Про свою допомогу бізнесмен розповідає у Instagram.

Продюсер Ігор Кондратюк, коментуючи позицію екс-чоловіка Ані Лорак, не виключив, що Налчаджіоглу робить це на противагу колишній дружині, яка замовчує війну РФ проти України.

“Це може бути ще й на контрі чорт його знає. Можливо, він і Росії так само допомагає? Ми цього не знаємо. За ним не стежимо. Незбагненно”, – заявив у квітні Кондратюк. Налчаджіоглу не відреагував на висловлювання продюсера на свою адресу.

Previous post Серія А онлайн: розклад і результати матчів 32-го туру Чемпіонату Італії з футболу
Next post У Дніпрі відкрили перший житловий центр для переселенців з незламного Маріуполя