Дан Балан, який переїхав жити до Туреччини, вперше за вісім місяців з’явився у мережі. Відео

Артист опублікував ролик із анонсом своєї нової пісні, в якому зображений за режисерським пультом у студії звукозапису. Це перша посада Балана за останні вісім місяців.

контекст:

Дан Балан – молдавський співак, композитор, продюсер, музикант-мультіїінструменталіст. Слова та музику для своїх пісень пише сам.

27 лютого 2022 року співак уперше відреагував на російську агресію проти України, розмістивши у Instagram зображення українського прапора.

Схаменіться! Будьте люди, бо лихо вам буде. Розкуються незабаром заковані люде, настане суд, заговорять Дніпро і гори”, процитував він слова українського поета Тараса Шевченка. І додав українською мовою: “Господи, врятуй Україну! Всім серцем із вами”.

4 березня 2022 року румунське видання Сторінка ЗМІ з посиланням на коментар керівника румунського нацвідбору на “Євробачення 2022” Юліани Марчук повідомило, що на момент повномасштабного вторгнення РФ в Україну співак опинився у Києві. Він намагався ввідлетіти до Румунії, де у нього на 5 березня була запланована участь у національному відборі на “Євробачення 2023” – Балан був заявлений ведучим цього заходу але через припинення авіасполучення не зміг цього зробити. Як зазначає видання Сторінка ЗМІстаном на 3 березня у зв’язку з артистом не було.

27 квітня в інтерв’ю румунському сайту Impact мати артиста, молдавська співачка Людмила Балан заявила, що “ближче до кінця лютого” її син залишив Україну та виїхав до них до Молдови. Вона наголосила, що сам співак “вважав за краще не афішувати” те, як йому це вдалося зробити.

Людмила Балан заявила, що не може розголошувати його нинішнє місцезнаходження, але зазначила, що ще перед Великоднем він залишив Молдову та “працює над своїми новими проектами”. За словами матері, єдине, що вона може сказати про сина, – “так це те, що він не в Москві”.

Румунське видання Viva! 16 березня писало, що з Молдови Балан переїхав до Туреччини.

Previous post Умань Дніпро ракетний удар – Бріджит Брінк, Мелінда Сіммонс, посол Ізраїлю засудили вбивство росією мирних українців
Next post Ситуація на фронті зміниться після 10 чи 15 червня, сказав Андрій Задорожний