Невідповідні та надто прості. Найгірші вбрання знаменитостей на Met Gala 2023. Фото

Інтернет-видання “ГОРДОН” публікує добірку знімків знаменитостей, чиї образи редакція глянсового журналу про моду Glam назвала найгіршими на цьому заході.

Оцінюючи вбрання британської супермоделі Кейт Мосс, експерти визнали його несміливим і таким, що не виділяв знаменитість із загальної маси.

Американській співачці Біллі Айліш дісталося від модного глянцю за повторення торішнього образу.

Вбрання американської моделі та актриси Кендалл Дженнер та її сестри-моделі Кайлі Дженнер також опинилися у списку найгірших і були відзначені як непридатні для цього заходи.

Образ американської актриси Олівії Уайлд редакція глянцю визнала відповідним для вечірки з нагоди Хеллоуїна, але не для виходу на доріжку Met Gala 2023.

Американська інтернет-зірка Емма Чемберлен опинилася в рейтингу найгірших нарядів церемонії за те, що її образ видався експертам недостатньо ефектним.

Наряд американської актриси Маргарет Куеллі був розкритикований за простоту і схожість зі “стандартним вбранням восьмикласниці”.

контекст:

Met Gala – благодійний захід, який передує відкриттю щорічної модної виставки Інституту костюма. У 2020 році бал було скасовано через пандемію коронавірусу.

Найкрасивіші вбрання знаменитостей на Met Gala 2023 можна подивитися тут.

Previous post СБУ запобігла нелегальному вивезенню до Ірану двигунів до військово-транспортних літаків
Next post В Україні запрацював Єдиний реєстр зниклих безвісти