Друг Винника розповів, чому артист насправді не відповів на дзвінок Горбунова

“Олег обмежений у засобах комунікації, тому що він більше займався творчістю, а всі контакти, сайти, сторінки це все йшло через менеджмент. Мені так здається, я не можу це стверджувати. Якби він мав якісь проблеми, він би мені сказав, тим більше, я до нього приїжджав”, – розповів Недзельський.

Коментуючи заяву українського ведучого Юрія Горбунова, який заявив, що Винник не відповідає на його дзвінки, друг Винника повідомив, що артист більше не має українських номерів.

“У нього тільки німецькі номери. Усі телефони залишились у менеджменту. Олег дав мені свій німецький телефон – через месенджер, ще коли працювала сторінка. Ми обмінялися контактами”, – пояснив Недзельський.

контекст:

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ до України Винник перестав з’являтися на публіці та вести соцмережі. У липні адвокат Винника заявила, що артист залишив Україну та переїхав до Німеччини на лікування. Відомо, що Винник живе у Берліні, де має нерухомість. За словами Недзельського, Винник активно допомагає ЗСУ з купівлею авто.

17 квітня 2023 року всі посади на офіційних сторінках Винника у соцмережах були видаленізокрема й ті, у яких артист виступив проти російської агресії Недзельський повідомив, що посади зі сторінок артиста видалив його менеджмент.

Продюсер Винника Олександр Горбенко заявив, що у них із артистом “останнім часом немає тісних робочих відносин”. Продюсер наголосив, що всі права на проект та музичний матеріал Винника належать його компанії.

Previous post Журналісти оприлюднили нові дані про російські кораблі, що перебували неподалік місць вибухів на “Північних потоках”
Next post Зеленський заборонив феєрверки та петарди