48-річний Жадан подав на розлучення з другою дружиною і засвітився на прогулянці із 30-річною Соловій. Пара весь час трималася за руки. Фото

“Ось так поцілувалися в кліпі, і вже кохання”, прокоментувала те, що відбувається, автор ролика.

На сайті судового реєстру зазначено, що 24 квітня Жадан подав до Личаківського районного суду Львова заяву про розлучення зі своєю другою дружиною.

Ні Соловій, ні Жадан поки що офіційно не коментували чутки про свій роман.

контекст:

Сергій Жадан та Ірина Куніцина прожили у шлюбі 15 років. Куніцина була другою дружиною письменника. Пара одружилася 2009 року в Харкові. Пара має 10-річну доньку Марію.

Від першого шлюбу з режисером харківського театру “Арабески” Світланою Олешко у письменника є дорослий син Іван.

У грудні 2022 року відбулася прем’єра кліпу Соловій “Юність”. У ролику співачка та письменник зіграли закохану пару, яка пристрасно цілується на камеру.

“Жадан якнайкраще втілив образ головного героя, тому що в його поезії також присутня “вічна юність”, а в його особистості відчуваю збірний образ дорослої української культури. Українська незалежна музика та література, на яких я росла, завжди є і будуть джерелом натхнення для моїх пісень”, – прокоментувала тоді участь Жадана артистка.

Жадан у відповідь назвав Соловій своєю улюбленою артисткою, зазначивши, що під такі пісні, як ця, люди “закохуються та освідчуються в коханні”.

В інтерв’ю, яке 25 квітня опубліковано на YouTube-каналі “Української правди”, Жадан розповів, як саме знімався їхній поцілунок.

“Це досить швидко знялося, тому що там хороший режисер і ми з Крістіною розуміли, як все має бути в кадрі. Це знімається дуже легко, і не було в цьому нічого складного”, – сказав він. Якщо говорити серйозно, без натяків, жартів та пліток у соцмережі, це цікава робота. Мені цікаво з’являтися у кадрі”.

Жадан зізнався, що знімався у кліпі Соловій безкоштовно. “Я з друзів грошей не беру”, – наголосив він.

Previous post Росія хоче потроїти експорт зрідженого газу до кінця десятиліття, − Bloomberg
Next post СБУ припинила антиукраїнську діяльність ще 11 інтернет-агітаторів