Караочна співачка Долина, маючи всю цю гидоту, яку виконує на концертах, насправді вирішила, що зараз замінить Пугачову / Бульвар Шоубіз

“Ця каракова співачка, яка славиться своїми переспівками, маючи всю цю пересортицю, всю цю погань, яку вона виконує на концертах, вона насправді вирішила, що зараз замінить Пугачову. Вона у це вірить. Там абсолютно облізлий козелом на прізвище [Сергей] Сосєдов розповідає в інтерв’ю, що на заміну Аллі прийшла Долина. Єдине, що скажу у Долиної сильно зле і неприємне обличчя”, заявив Сонцов.

Звертаючись до співачки, він наголосив, що тій ніколи не вдасться зайняти місце. Пугачової.

“Вам би своє місце зберегти, рідненька. Тому що роки йдуть і соромно бути старою повією”, – резюмував він.

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

Долина внесена до бази сайту “Миротворець” як співучасниця злочинів російської влади проти України та її громадян.

Вона виправдовує та підтримує відкритий військовий напад РФ на Україну. Долина також незаконно перетинала кордон України. Зокрема, у травні 2022 року вона відвідувала окупований Росією Донецьк. Співачки заборонено в’їзд до України.

Після того, як у РФ почалося цькування російського шоумена Максима Галкіна, який публічно засудив повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, його дружина Пугачова разом із дітьми залишила РФ і переїхала до Ізраїлю.

Галкін після від’їзду з РФ гастролює багатьма країнами з концертами, на яких висміює російських пропагандистів. Співачка за цей час не робила публічних заяв на підтримку України.

12 квітня 2023 року стало відомо, що на Пугачову написали донос до Генпрокуратури. Автор доносу написав, що Пугачова критикує російське повномасштабне вторгнення в Україну, підтримує російських колег, які, як і вона, виїхали з РФ, а також фінансово допомагає українцям.

Previous post У НАТО вважають, що Росія може влаштувати диверсію на підводних кабелях та трубопроводах
Next post Над Києвом збили безпілотник, – КМВА (оновлено)