“Росіянки, чого ви засмутилися? Продовжуємо жити!” Від цієї шкурності вилиці зводило / Бульвар Шоубіз

Солнцев заявив, що російські співачки Лоліти, Ольга Бузова, телеведучі, зокрема Лера Кудрявцева, Ксенія Бородіна застосовували у своїй пропаганді однакові прийоми.

“У них у певний момент пішла така тема: “Дівчата, росіянки, чого ви так зажурилися? Ну, йде війна, ну, …баний рот, дівчатка… Що ви прямо відчуваєте якусь депресію? Ви збожеволіли, чи що, зійшли, кохані? Ну, подивіться на мене. Так, мені теж погано, але ви подивіться, як я почуваюся”. Я – нормально. Е-ге-гей! Дівчата, все в наших руках. Продовжуємо жити”, – зазначив він.

Солнцев уточнив, що подібні посади пропагандистки публікували в Instagram.

“Кожна говорила своїми словами. Те саме говорила Кудрявцева: “Слухайте, дівчата: про що ви розпереживалися? Ну, курки мої… Все супер”. Те саме робила Бородіна, Бузова і всі інші, інші. Це ті, яких я зараз точно пам’ятаю. І звичайно, від цієї шкурності, від цієї проституції вилиці зводило. Просто зводило вилиці. Як вони низько оцінюють свій народ, з яких позицій вони підходять до живих людей, яким чином вони нав’язували їм цей схематоз: поведінка під час цих усіх неподобств. свої концерти, у мене всі норми. Я зараз просто поїду: я маю працювати, у мене колектив… Ви що, дівчата? Давайте піднесемося духом. Все ж охренено”. Ось так це виглядало”, – сказав Солнцев.

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

Сонцов (справжнє ім’я – Рустам Калганов) народився 1976 року у Краснодарському краї. Здобув вищу юридичну освіту, але за професією не працював. У різні роки був радіо- та телеведучим, манекенником, діджеєм, піарником.

Сонцов брав участь у кількох сезонах шоу “Дом-2”, яке виходило на каналі ТНТ.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України виїхав за кордон. Нині живе у Лос-Анджелесі (США).

Previous post Ла Ліга онлайн: розклад і результати матчів 33-го туру Чемпіонату Іспанії з футболу
Next post Мультипредметний тест 2023: як випускникам складати тест під час тривоги