Українці в мережі обговорюють розлучення 48-річного Жадана з другою дружиною та жартують про його новий роман із 30-річною співачкою Соловій. Найяскравіші реакції

Передісторія

3 травня українська співачка Артилерія потайки зняла та виклала у мережу ролик, у якому Жадан був зображений на прогулянці із Соловій. Пара трималася за руки. За тиждень до цього, 24 квітня Жадан подав на розлучення зі своєю другою дружиною Іриною Куніциною.

Реакція мережі

“Ще вчора я не знав, що Жадан взагалі одружений, а вже сьогодні знаю всі подробиці його особистого життя”, відреагував у Twitter користувач з ніком Eugen.



“У сенсі Жадан був у стосунках? Я думала, у нього є тільки собаки”, сиронізувала користувач з ніком “аня у масці крінджорі”, маючи на увазі групу “Жадан і Собаки”.



“Мені сумно тільки те, що тепер і Жадан із Харкова переїде до Львова”, відзначив у мережі автор сторінки з ніком ФОП 20%, маючи на увазі, що Соловій живе у цьому місті.



Головред сайту UaReview Роман Голубовський представив реакцію мережі на новину про особисте життя Жадана у вигляді інфографіки, запропонувавши вибрати, який із його романів краще літературні або роман зі співачкою.



контекст:

Жадан та Куніцина прожили у шлюбі 15 років. Куніцина була другою дружиною письменника. Пара одружилася 2009 року в Харкові. Вони мають 10-річну доньку Марію.

Від першого шлюбу з режисером харківського театру “Арабески” Світланою Олешко у письменника є дорослий син Іван.

У грудні 2022 року відбулася прем’єра кліпу Соловій “Юність”. У ролику Соловій та Жадан зіграли закохану пару, яка пристрасно цілується на камеру.

В інтерв’ю, яке 25 квітня опубліковано на YouTube-каналі “Української правди”, Жадан розповів, як саме знімався їхній поцілунок.

“Це досить швидко знялося, бо там хороший режисер і ми з Крістіною розуміли, як все має бути в кадрі. Це знімається дуже легко, і не було в цьому нічого складного”, – сказав він. Якщо говорити серйозно, без натяків, жартів та пліток у соцмережі, це цікава робота. Мені цікаво з’являтися у кадрі”.

Жадан зізнався, що знімався у кліпі Соловій безкоштовно. “Я з друзів грошей не беру”, – наголосив він.

Previous post Пожежа в Єкатеринбурзі – спалахнуло біля турбінного заводу Ельмаш, відео
Next post Заборона УПЦ МП у регіонах – місцеві депутати від ОПЗЖ підтримуватимуть московський патріархат