36-річна Каменських пробігла полем. Відео / Бульвар Шоубіз

Каменських у брючному костюмі і з розпущеним волоссям пробігла полем.

“Вчора ніколи не повернеться, і ми не знаємо, що буде завтра. Але у нас є наша зараз. Це особлива мить, яку можна спіймати посмішкою і відправити всім своє кохання енергетичним меседжем”, – написала вона.



Каменських наголосила, що свій день народження відзначає під час концертного туру “Я – Україна”. 4 травня вона мала концерт у Черкасах.

“Весь ранок я отримую від вас неймовірну кількість приємних слів та побажань, але ви знаєте, що всі ми мріємо про одне! А після вчорашніх новин з Херсона, регулярних обстрілів країни просто потрібно зробити все, щоб наблизити перемогу”, – написала вона.

Каменських зазначила, що тим, хто хоче привітати її, краще переказати гроші на авто для батальйону “Азов”.

“Слава Україні! Добро і справді обов’язково переможуть!” – Заявила співачка.



контекст:

4 травня Каменських виповнилося 36 років.

За п’ять днів до повномасштабного вторгнення РФ до України Каменських зі своїм чоловіком, репером Потапом (Олексієм Потапенком) виїхала до Іспанії. Співачка зазначає, що це було заздалегідь заплановане відрядження. Разом із Каменським та Потапом тоді поїхали їхні матері.

Каменських виступала за кордоном із благодійними концертами на підтримку своєї країни. Співачка зібрала 75 млн. грн.

17 серпня 2022 року артистка повідомила, що повернулася до України, пізніше вона анонсувала нові концерти за кордоном. У вересні стало відомо, що до України повернувся і Потап.

Previous post Контрнаступ ЗСУ — окупанти отримали пам’ятки з дурними порадами
Next post Ціни в Україні – як змінилася ціна на спаржу у 2023 році, скільки коштує зараз