Можу уявити, як Алегрову зустрічали в Києві, як її напували, борщами годували і по яких лазнях вона ширяла своє тлінне тіло. І ця сволота дозволяє собі постачати щось там на фронт! / Бульвар Шоубіз

Солнцев згадав, як Аллєгрова дзвонила кремлівському пропагандисту Тиграну Кеосаяну зі словами підтримки. Тоді ж з’явилися чутки, що Алегрова також висловила підтримку Пугачовій, яка покинула Росію разом зі своїм чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним.

Після цього Аллєгрова відкрито висловила підтримку режиму президента РФ Володимира Путіна. Співачка публічно оголосила, що допомагає російській армії, яка воює проти України.

“У своєму Telegram-каналі один із пропагандистів нижчого рангу… Не хочу прізвище називати, бо карму ламає геть-чисто. Я про Антона. Прізвище ми всі його знаємо. Де він дякує Алегрову в тому, що воно постачає щось, там , на фронт… І я тобі хочу сказати: я пам’ятаю, мене так це розлютило … Я не полінувався: зайшов і погугли всі її афіші з Києва. Їх було так багато … Я можу уявити, як її зустрічали в Києві, як її напували, якими місцями, борщами її годували, як вона там пила і по яких лазнях вона ширяла своє тлінне тіло. концертна зала “Україна” та всі інші… І ось ця сволота, будучи вже в таких тривожних роках, дозволяє собі такі речі”, – сказав Солнцев.

Шоумен зазначив, що російські виконавці мали змогу відмовчати.

“У них могла бути така позиція: “Окей, промовчу, сховаюся, позначусь, блядь, хворим”. Їх ніхто б не зачепив”, – сказав Солнцев.

Він наголосив, що на Алегрову та інших російських виконавців, які пішли на співпрацю з путінським режимом, ніхто не тиснув, а “все робилося делікатно”. Солнцев додав, що жодних списків тих, хто не підтримує Путіна, не ставили під загрозу російських зірок.

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

Сонцов (справжнє ім’я – Рустам Калганов) народився 1976 року у Краснодарському краї. Здобув вищу юридичну освіту, але за спеціальністю не працював. У різні роки був радіо- та телеведучим, манекенником, діджеєм, піарником.

Соннцев брав участь у кількох сезонах шоу “Дом-2”, яке виходило на каналі ТНТ.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України Солнцев виїхав за кордон. Нині він живе у Лос-Анджелесі (США).

Previous post Defence News: Індія хоче налагодити виробництво російського озброєння на своїй території.
Next post Унаслідок воєнної агресії РФ на Донеччині зруйновані 66 цивільних об’єктів, є вбиті і поранені