“Я не хочу бути як Loboda, щоб мене почали кенселити” / Бульвар Шоубіз

“Ти знаєш, для мене хто став найбільшим потрясінням? Успенська. Дівчинка, народжена в Києві. Працювала в Києві, яка ввібрала в себе традиції, культуру, киянка до мозку кісток. Громадянка Сполучених Штатів Америки, успішна, купа грошей, їздила до Києва до останнього… Її пускали, її любили, концерти, переповнені палаци спорту… Тобто все добре… І раптом вона вітає Путіна, який убив стільки українців, з Днем народження? І вдРуг вона підтримує відкрито цю війну! Це що стільки бабок дали? – звернувся із запитанням до Сонцова Гордон.

За словами Солнцева, Успенська на відміну від багатьох російських колег, які публікували свої пости на підтримку Путіна за гонорари, зробила це з іншої причини.

“Мені здається, [Успенская поддержала войну] не за гроші. Вона просто на початку всього цього конкретно злякала, вона перебзділа, як тільки може жива людина, вона відразу уявила собі всю цю картину далі, що це може бути, – озирнулася, зробила якийсь висновок. Вона зрозуміла: “Послухайте, я не хочу бути як [украинская певица] Лебідь. Я не хочу, щоб мене почали тут кенселити. Дай-но я спробую… Ось почну з малого: почну вигадувати якісь версії, як я була колись принижена”, – висловився Сонцов.

Він зазначив, що Успенська як причина своєї підтримки війни назвала те, що нібито “було колись вигнано за свою єврейську національність з України”.

“Вигнана”… Це щось новеньке насправді. До тієї дурниці, яку вона включає, дуриться… Це дуже добре слово. Вона просто дурить. Вона все добре розуміє. Вона ще й себе накручує. Тобто це такий компромісний момент. Ти сам себе накручуєш на цей компроміс. “Ну слухай, я не могла інакше я повинна була так вчинити”, – сказав співрозмовник Гордона.

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

7 січня президент України Володимир Зеленський запровадив санкції проти 119 осіб, які проживають у Росії. У цьому списку, зокрема, знаходиться Успенська.

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Loboda брала участь у численних російських шоу та гастролювала РФ з концертами.

24 березня 2022 року, через місяць після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Loboda вперше публічно засудила війну, а також почала публікувати в мережах інформацію про те, як і чим вона допомагає Україні. У жовтні Loboda заявила, що виділить 1 млн. грн. на відновлення Ірпеня, а в листопаді – ще 1 млн. грн.

Співачка проживає у Латвії. Українці часто критикують артистку за те, що вона раніше працювала у країні-агресорі.

Previous post інцидент прокоментували у Повітряних силах — Київ — tsn.ua
Next post “Бачить все”: ГУР знову відзначило ефективність “народного супутника” ICEYE