45-річний Зеленський уперше з’явився на публіці в окулярах. Раніше він зізнався, що в нього дуже погіршився зір. Відео

Зеленський підписав із прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте спільну заяву, в якій вони висловили переконання, що спеціальний трибунал зі злочину агресії Росії має розташовуватися в Гаазі. Під час підписання документа український президент одягнув очки.

контекст:

У лютому стало відомо, що у Зеленського дуже погіршився зір. Про це президент України розповів українському журналісту Дмитру Комарову під час зйомок нового авторського проекту “Рік” про повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

“Нічого не бачу, хоч убий. Я втратив зір. Багато ж працювали, коли не було повного освітлення. А потім [зрение] трішки погіршилося”, – сказав він.

На уточнююче запитання Комарова, чи він використовує лінзи для корекції зору, президент відповів негативно.

“Я читаю в окулярах. Тепер так”, підсумував Зеленський.

Дружина Зеленського Олена також в одному з інтерв’ю заявила, що стала гірше бачити. За словами Зеленської, вона не вважає, що має це приховувати. Зеленська наголосила, що до 45 років у неї “ніколи нічого не було із зором”.

Дружина президента України Володимира Зеленського припустила, що причиною погіршення зору могло стати те, що вонапостійно дивиться в телефон і стежить за тим, що відбувається в країні”, а також через масовані ракетні удари російськими окупантами по інфраструктурних об’єктах в Україні часто відключають електрику.

Вона також згадала, що однією з причин могло бути і те, що під час повітряних тривог доводиться перебувати у підвалі, де мало світла.

Previous post ПВК Вагнер іде з Бахмута — у Держдумі відповіли пригожину, відео
Next post В Одесі відкрили Центр допомоги врятованим