Принц Гаррі без дружини Меган прибув коронацію Чарльза III. Це буде їхня перша зустріч після публікації скандальних мемуарів.

З посиланням на інформацію, отриману з власних джерел, видання повідомляє, що принц Гаррі планує полетіти назад до Лос-Анджелеса через дві години після завершення коронації свого батька Чарльза III, оскільки хоче встигнути на день народження свого сина Арчі, якому в цей день виповнюється чотири роки.

Наголошується, що, повертаючись до США, принц Гаррі також скористається комерційним, а не приватним рейсом.

контекст:

Це буде перша зустріч принца Гаррі з батьком після публікації його скандальних мемуарів під назвою “Запасна”, яка “наочно показали глибину розбіжностей коїться з іншими членами королівської сім’ї ” .

Журналісти ВВС пишуть, що відсутність дружини принца Гаррі на коронації його батькарозглядатиметься як частина цієї напруженості”.

Американський таблоїд Page Six писав, що дружина принца Гаррі залишиться у США, оскільки не може пропустити день народження сина.

Церемонія коронації Чарльза III та його дружини королеви-консорту Камілли запланована на 6 травня і триватиме до 8 травня включно.

Чарльз III із дружиною Каміллою приїдуть у Вестмінстерське абатство з процесією з Букінгемського палацу, яка розпочне свою ходу о 12.20 за київським часом. Служба коронації у Вестмінстерському абатстві розпочнеться о 13.00 та закінчиться о 15.00.

Після служби король із дружиною повернуться до Букінгемського палацу у великій урочистій процесії. У цьому процесі до них приєднаються інші члени королівської сім’ї. Коронаційна хода триватиме близько 30 хвилин. Король та його дружина подорожуватимуть у кареті Gold State, запряженій вісьмома кіньми Windsor Grey.

До Букінгемського палацу король та його дружина Камілла прибудуть близько 15.30 і у супроводі членів королівської родини вийдуть на балкон, щоб завершити урочисті заходи. Вони приймуть салют від збройних сил Сполученого Королівства та Співдружності у садах Букінгемського палацу.

При добрій погоді о 16.30 збройні сили проведуть коронаційний політ над торговим центром та Букінгемським палацом.

Previous post Молдова планує тимчасово обмежити імпорт зернових та олійних культур із України
Next post На Донеччині затримали чергових “полювальників” на HIMARS