Напередодні вечірки з нагоди коронації Чарльза ІІІ невідомі зіпсували газон, зобразивши там гігантський пеніс. Відео.

Зазначається, що це було зроблено за два дні до вечірки, яка пройде у цьому місці 6 травня з нагоди коронації Чарльза ІІІ. Хто саме це зробив, не називається.

Відео з місця події, зокрема, опубліковано на YouTube-каналі видання New York Post.

контекст:

Бат знаходиться приблизно за дві з половиною години їзди від Лондона.

Церемонія коронації Чарльза III та його дружини королеви-консорту Камілли запланована на 6 травня і триватиме до 8 травня включно.

До неї запрошено близько 2,2 тис. гостей, включаючи першу леді України Олену Зеленську.

Чарльз III із дружиною Каміллою приїдуть у Вестмінстерське абатство з процесією з Букінгемського палацу, яка розпочне свою ходу о 12.20 за київським часом. Служба коронації у Вестмінстерському абатстві розпочнеться о 13.00 та закінчиться о 15.00.

Після служби король із дружиною повернуться до Букінгемського палацу у великій урочистій процесії. У цьому процесі до них приєднаються інші члени королівської сім’ї. Коронаційна хода триватиме близько 30 хвилин. Король та його дружина подорожуватимуть у кареті Gold State, запряженій вісьмома кіньми Windsor Grey.

До Букінгемського палацу король та його дружина Камілла прибудуть близько 15.30 і у супроводі членів королівської родини вийдуть на балкон, щоб завершити урочисті заходи. Вони приймуть салют від збройних сил Сполученого Королівства та Співдружності у садах Букінгемського палацу.

При добрій погоді о 16.30 збройні сили проведуть коронаційний політ над торговим центром та Букінгемським палацом.

Previous post Голова Чечні Кадиров заявив, що готовий замінити “вагнерівців” у Бахмуті — tsn.ua
Next post Потреби України на розмінування становлять понад 397 млн доларів на рік