“Готувати не складніше, ніж прості відбивні”. Рецепт котлети по-київськи від кулінарного блогера

“Багато хто вважає цю страву складною, хтось боїться, що котлета буде сира або суха, витікне масло, відпаде панування і так далі, але я вам скажу – дурниці. Готувати її не складніше, ніж прості відбивні”, – зазначила блогер.

Інгредієнти:

3-4 курячих філе;
3 яйця;
100 г вершкового масла;
150 г борошна;
300 г панірувальних сухарів;
щіпка петрушки та кропу;
сіль перець;
масло для фритюра.

Приготування

Куряче філе порізати тонко, як для відбивної. Відбити молоточком. Зручніше робити це через харчову плівку. М’ясо посолити, поперчити. У кожну відбивну загорнути шматочок вершкового масла|мастила| і дрібку посіченої зелені. Можна їх попередньо змішати. Загорнути щільно та сформувати котлети.

Блогер зазначила, що головний секрет – у правильній паніровці котлет по-київськи. Спочатку потрібно обваляти котлету в борошні, потім опустити в розбите і перемішане яйце, сухарі, і знову яйце, потім знову сухарі, яйце і сухарі. Тобто обваляти в сухарях тричі.

Смажити котлети в гарячій олії за середньої температури так, щоб вони рівномірно обсмажилися і не згоріли. Смажити п’ять – сім хвилин. Коли котлета повністю стане рум’яною, потрібно дістати її з фритюру та викласти на паперовий рушник.

Подання

Подавати котлети по-київськи блогер порадила з картопляним пюре, щоб отримати максимум насолоди.



контекст:

Ідеальне картопляне пюре можна приготувати, знаючи хитрі кулінарні лайфхаки.

Previous post На Північному напрямку бойові медики пройшли оперативно-тактичне тренування
Next post Головне за день. Субота, 20 травня