Помер чоловік співачки Діани Гурцкої та заступник міністра науки та вищої освіти рф

Чоловік російської співачки Діани Гурцкої та заступник міністра науки та вищої освіти рф Петро Кучеренко помер у суботу на 47-му році життя. Про це у неділю повідомила прес-служба міносвіти рф.

Петру Кучеренко стало погано у літаку, на якому російська делегація поверталася з робочого відрядження на Кубу. Борт приземлився у місті Мінеральні Води, де лікарі намагалися надати допомогу, але врятувати Петра Олександровича не вдалося.

У прес-службі міністерства охорони здоров’я Ставропольського краю журналістам повідомили, що на борту літака, який прямував з Гавани до Москви, одному з пасажирів стало погано, командир корабля вирішив здійснити екстрену посадку в аеропорту Мінеральних Вод.

На запит екіпажу в аеропорт негайно прибула бригада швидкої медичної допомоги. Лікарі піднялися на борт одразу після приземлення і почали проводити реанімаційні заходи. Незважаючи на зусилля медиків, пацієнт помер.

Кучеренко обіймав посаду заступника міністра науки та вищої освіти з 30 березня 2020 року.

Журналіст Роман Супер у своєму каналі поділився цитатою з розмови з Кучеренком:

Я п’ю антидепресанти та транквілізатори одночасно. Жменями. І це не надто допомагає. Майже не сплю. Почуваюся жахливо. Ми всі взяті до заручників. Ніхто нічого не може пікнути. Відразу ж роздавлять, як попелицю. Їдь швидше, Ромо. І всіх своїх рятуй.

Діана Гурцка та Кучеренко одружилися у 2005 році. 29 червня 2007 року в родині народився син Костянтин Кучеренко.

Previous post Мобілізація в росії – родичі мобілізованих скаржаться, що тих продають у штурмові бригади
Next post Субсидія в Україні в 2023 році – від отримання виплат можна відмовитися онлайн чи поштою