Мережа вибухнула мемами після скандалу зі спецперепусткою Павлика. Українці жартують, що артист шукав привід розлучитися з четвертою дружиною

Український блогер Богдан Процишин зобразив Павлика та його дружину у вигляді героїв фільму “П’ятий елемент”.

Лілу Павлік багатопрохідний”, написав він.


Фото: Процишин Богдан / Facebook

Фото: Процишин Богдан / Facebook


“Пропоную чоловікам, які дарують своїм дружинам перепустки, перед цим забирати у них телефони”, – прокоментувала скандал дівчина українського ведучого Володимира Остапчука, українська журналістка Катерина Полтавська у Instagram Stories.


Скріншот: poka.tya / Instagram

Скріншот: poka.tya / Instagram


“Тобі ж 50, це заради піару? Чи ти повний шикідим?” – звернулася в Instagram Stories до артиста українська співачка Анастасія Приходько.


Скріншот: prykhodko_official / Instagram

Скріншот: prykhodko_official / Instagram


Українська ведуча Катя Осадча, коментуючи в Instagram Stories скандал за участю Павлика, порадила перед тим, як хайпувати, подивитися на всі “очами СБУ, поліції та здорового глузду”.


Скріншот: kosadcha / Instagram

Скріншот: kosadcha / Instagram


“Павлик записав кліп на Південному мосту про небезпеку Instagram і перепустку, яка зникла”, пожартували у мережі, запостівши архівне відео артиста.



Користувачі Twitter також пишутьщо проблема не тільки в Павлику, а й у тому, хто виписав йому цю перепустку.

“Нах … я нам Павлик, покажіть затримання того, хто цей перепустку йому видав”, закликають українці.



Українці також припустилиЩо скандал з перепусткою Павлик задумав для того, щоб був привід розлучитися з Репяхової, яка є його четвертою дружиною.

“Уявіть, Павлик хотів розлучитися зі своєю коханою, але не знав як. Прийшла ідея купити перепустку, похвалитися. Скандал, всі хейтять Павлика, він каже: “Це все через тебе, прощай”, – Написали в мережі.



контекст:

15 травня дружина Павлика, український блогер Катерина Репяхова опублікувала ролик, у якому похвалилася наявністю у її чоловіка спецперепустки, що дозволяє проїхати Південним мостом у Києві. “Мене чоловік щастить Південним мостом. Це задоволення не для всіх, можливо. А тільки мій чоловік мені дарує такі романтичні подарунки”, – прокоментувала те, що відбувається Репяхова. “Ти така гарна у мене, зая. Це тобі перепустка в подарунок”, – показуючи на камеру документ, заявив Павлик.

Після того, як їх за це розкритикували у мережі, Репяхова видалила ролик. Вона додала, що її чоловік не купував цієї перепустки. “Він, як і більшість із нас, все робить заради перемоги. А я не мала робити те, що зробила”, – резюмувала вона.

Павлик 16 травня заявив, що дуже шкодує про публікацію його дружиною скандального ролика. “Насправді це просто перепустка на комендантський час, тому що я дуже часто приїжджаю пізно з благодійних виступів на підтримку Збройних сил, тому мені такий документ просто необхідний на комендантський час”, – написав співак. Він повідомив, що говорячи про подарунок, його дружина нібито мала на увазі саму поїздку через міст, а не документ як подарунок.

17 травня Поліція Києва вилучила спецперепустку у Павлика. Правоохоронці нагадали, що в період воєнного стану фіксувати на камеру та висвітлювати об’єкти стратегічного значення забороняється. Хто саме видав співаку спецперепустку, поки не повідомляється.

Південний міст закрито для приватного транспорту з 22 червня 2022 року. Рух Південним мостом дозволено лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками.

Previous post У Зеленського закликали до реформи ООН: “Час позбутися безквиткових пасажирів”
Next post Головне за ніч та ранок. Неділя, 21 травня