Мішина та екс-дружина наркодилера Чернецького під час повітряної тривоги у Києві зняли на камеру та виклали у мережу роботу ППО

Після критики українців артистка майже одразу видалила ролик та опублікувала серію виправдань своїх дій. Українські ЗМІ, описуючи віддалену посаду Мішиної, повідомили, що вона “публікувала роботу ППО”. Про це, зокрема, пишуть “Обозреватель” та “Факти”.

У публікаціях повідомляється, що роботу ППО в Instagram Stories також опублікувала колишня дружина київського наркодилера Юрія Чернецького Інна Воронова. Зазначається, що вона видалила відео після того, як воно розлетілося російськими пропагандистськими Telegram-каналами.

Про це також пишуть користувачі мережі Facebook.



Співзасновник “Демократичного топору” Віктор Трегубов також висловився у Facebook на адресу Воронової, натякнувши на відсутність у неї мозку.



Воронова поки що не коментує свої дії.

У свою чергу, Мішина 16 травня в Instagram Stories заявила, що знімала відео не за місцем свого проживання, і звинуватила Telegram-канали в тому, що вони за її рахунок нібито піднімають собі рейтинги.


Скріншот: misha.k.ua / Instagram

Скріншот: misha.k.ua / Instagram


Вона додала, що розмістила ролик, щоб показати передплатникам, що війна продовжується.

“У моєму ролику німеру не було, крім військового неба, під яким ми живемо”, заявила артистка.


Скріншот: misha.k.ua/ Instagram

Скріншот: misha.k.ua/ Instagram


Вона звернула увагу на те, що у Києві продовжують свою роботу камери спостереження, які показують те, що відбувається в режимі реального часу.


Скріншот: misha.k.ua/ Instagram

Скріншот: misha.k.ua/ Instagram


Мішина також оприлюднила коментарі передплатників, які одержала після публікації ролика. Артистка заявила, що авторам коментарів “плювати, кого зжерти”.


Скріншот: misha.k.ua/ Instagram


контекст:

У ніч на 16 травня сили ППО України збили усі 18 ракет, випущених російськими окупантами, в тому числі шість “Кинджалів” та дев’ять “Калібрів”.

Спікер спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, коментуючи викладені блогерами в мережу ролики, на яких знято роботу ППО, заявив, що “завадити цьому важко, але у людей має бути свідомість”.

Ігнат зазначив, що ворог і сам може зняти роботу ППО, оскільки на території України є чимало російських агентів. Крім того, росіяни відстежують місця пусків за допомогою інших засобів, сказав він.

“Наша ППО на ці випадки має певних запобіжників”, – сказав Ігнат.

Він наголосив, що протиповітряна оборона по всій території України працює динамічно, після бойової роботи місця пусків та дислокації окремих підрозділів змінюються.

Previous post Курортний сезон у Криму 2023 – що чекає відпочивальників із росії
Next post Санта Клаус існує, народилася нова реактивна коаліція, – Резніков про постачання Україні літаків