“У віковому макіяжі має бути три акценти”. Візажист показала, як за допомогою косметики омолодити обличчя

Брови та повіки

Візажист почав макіяж з корекції форми брів. Нанесла тональний крем на верхню та нижню повіку, потім – коректор. Вона нанесла кошти рухами, що поплескують.

Важливо висвітлити внутрішній кут ока, оскільки в цій зоні проходить вена, що створює затемнення, яке надає віку. Потім зону навколо очей потрібно трохи припудрити.

Найбільш виграшним варіантом нанесення тіней Бойко назвала затемнення лише верхньої повіки. Вона використовувала коричневі тіні, а також чорні біля лінії зростання вій. Потім пофарбувала вії чорною тушшю.

Нюанс у фарбуванні брів

Бойко зазначила, що брови треба фарбувати із середини, а не з основи.

“Часто велика помилка візажистів – коли вони ставлять перший дотик від початку брови. Ні, це має бути інакше”, – заявила візажист.

За допомогою тонкого кисті та коричневого кольору вона зімітувала волоски на кінчиках брів. Їх можна домальовувати зверху чи знизу – там, де потрібно. Після цього брови слід прочесати. Іноді для укладання брів одну з них потрібно розчесати вниз, другу – вгору.

Нанесення коректора

На зону носогубних складок, а також на ніс та зону під очима візажист завдала коректора. Потім припудрила шкіру. На думку Бойка, для вікової шкіри не потрібно використовувати багато пудри, краще залишити шкіру вологою.

Необхідно також врівноважити тон обличчя, шиї та декольте, використовуючи тональні засоби.

Губи

За допомогою олівця губи потрібно зробити більшими. Їх можна трохи припудрити, щоби помада трималася краще. Фарбувати губи потрібно від центру до куточків.

“У віковому макіяжі має бути три акценти: на очі, губи та брови”, – наголосила візажист.

ВІДЕО

Відео: ТЕТЯНА БОЙКО – ВІЗАЖИСТ / YouTube

Previous post Китайські хакери встановили шкідливе програмне забезпечення на важливі об’єкти оборони США.
Next post New York Times пише, що за атакою БпЛА на Кремль може стояти обʼєднання спецслужб України. В ОПУ відкидають це