Стрейзанд знялася з вишиванкою, яка створена лише у двох примірниках. Виграти таку ж можна, задонатив $24 на United24. Фото

“На цій вишиванці можна побачити візерунки Тернопільської області в Україні, звідки родом мої дідусь та бабуся по батьківській лінії”, – написала зірка.

Стрейзанд зазначила, що цю вишиванку створено лише у двох примірниках і другу буде розіграно, а виручені кошти підуть на відновлення школи в селі Бузова Київської області, зруйнованої російськими окупантами.

Щоб взяти участь у розіграші, необхідно задонатити $24 на рахунки United24. До збору коштів можна приєднатися за посиланням, розміщеним на сайті United24.



контекст:

Стрейзанд після повномасштабного вторгнення РФ в Україну засудила російську агресію “Мої бабуся і дідусь по батьківській лінії емігрували з України, і моє серце розривається за мужніх людей, які борються з цим російським вторгненням. Путінська пропаганда про “денацифікацію” – найбільша брехня цього століття”, – написала тоді вона.

З осені 2022 року Стрейзанд є послом United24 глобальної ініціативи для підтримки України, у тому числі для збирання коштів на допомогу українській армії, цивільним та відновлення українських міст. Гроші надходять на рахунки Національного банку України, щоб потім спрямовуватися профільним міністерствам.

Про запуск глобальної платформи United24 президент Володимир Зеленський оголосив 5 травня 2022 року. В Офісі президента наголосили, що завдання United24 – стати головним вікном для збирання благодійних пожертвувань.

Previous post У Дніпрі інженери створили перший український тепловізор. У чому його переваги – новини України,
Next post Київська влада ігнорує незаконні церкви УПЦ МП, – “Слідство.Інфо”