38-річний Остапчук показав фото з новою обраницею, яка молодша за нього на 16 років. У мережі помітили, що він став виглядати молодшим

Пара вибрала для зйомки рожеві футболки та бежеві штани.

«Сімейний вигляд», – Підписав він знімок.

“Володимир став на кілька років молодшим разом із Катериною”, – прокоментували фото передплатники.

“Як швидко. Нещодавно ще була інша дружина”, – написали фоловери.

“Гарні та щасливі”, – захопилися в мережі.



контекст:

До знайомства з Полтавською Остапчук був одружений двічі. Обидва шлюби він називає помилками.

Його першою дружиною була українська перекладачка Олена Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. У них народилося двоє дітей: дочка Емілія (2013) та син Еван Олександр (2018). Подружжя розірвало шлюб навесні 2020 року. Після розлучення Остапчук та Войченко публічно зробили низку звинувачень на адресу один одного. Зокрема, ведучий вимагав проведення психологічної експертизи для Войченка, а вона говорила, що екс-чоловік хоче відсудити у неї дітей.

Восени 2020 року Остапчук одружився вдруге. Його обраницею стала український нотаріус Христина Гірник. Наприкінці жовтня 2022 року українські ЗМІ повідомили, що пара оформила розлучення. Ні Володимир Остапчук, ні його дружина не заперечували це.

У березні 2023 року друг Остапчука, український блогер Кирило Скачков у коментарі журналістам підтвердив, що ведучий розлучився з другою дружиноюа зараз зустрічається із Полтавською.

13 квітня Остапчук перестав приховувати ці стосунки, розмістивши перше спільне фото у мережі. Ведучий старший за свою нову дівчину на 16 років.

Previous post Чоловік розповів, як втік від серійного клоуна-вбивці Джона Гейсі
Next post ​Аби набратися сил українці дивляться кіно, спілкуються з близькими