Алан Бадоєв розповів, як ставиться до колишньої дружини Жанни Бадоєвої, яка мовчить про війну та знімає проекти для пропагандистських каналів у РФ

“Жанна для мене це мати моєї дитини. І я можу розібратися в пух і порох, але я завжди буду з цією людиною, тому що вона подарувала мені дитину і є для мене багато в чому прикладом, заявив Бадоєв. Жанна як була для мене прикладом, так і залишилася. Коли закінчиться війна, ми підемо і розберемо ці списки і дещо пояснимо. Але це буде, якщо Жанна захоче. Якщо вона зараз є там у списках ми погоджуємося, хай так і буде. Але нам є що сказати. І що показати теж є”.

За словами Бадоєва, зараз не час говорити “про ці списки”, а якщо й говорити, то заяву мають зробити його колишня дружина та її третій чоловік, італійський бізнесмен львівського походження Василь Мельничин.

“Вони це зроблять. Але не зараз. Я розумію, як це сталося і що саме сталося. Але хіба зараз це важливо, щоб Жанну прибрали з цих списків? Ні. Мені важливо, щоб поки що ці списки діяли, щоб наша влада виглядала діяльною і суттєвою, тому потерпимо, нічого не станеться”, – наголосив він.

На питання, чому Бадоєва мовчить про війну і знімає для російського телебачення, режисер заявив, що “не хоче давати корм для рибок”.

контекст:

Бадоєва разом із Мельничіним, за якого вийшла заміж у 2014 році, займається зйомками власних передач – “Інше життя”, яке виходило на українському каналі “Інтер”, та “Життя інших” на російському “Першому каналі”.

Бадоєва мешкає в Італії. Після нападу РФ на Україну вона зізналася, що переймається родичами, які проживають в Україні. Телеведуча відкрито не засудила агресію Росії.

7 січня президент України Володимир Зеленський набув чинності рішення РНБО від 6 січня 2023 року. Воно стосується санкцій строком на 10 років проти 119 російських діячів культури. У список у тому числі потрапила телеведуча Жанна Бадоєва.

Усі, чий голос звучить в унісон із гуркотом російської артилерії, будуть ізольовані від цивілізованого світу“, – зазначив тоді президент України.

2019 року Бадоєва в інтерв’ю російському YouTube-проекту “А поговорити?” зізналася, що давно не є громадянкою України. За словами Бадоєвої, вона має італійське громадянство.

20 квітня 2022 року в ефірі каналу “1+1” Бадоєв зізнався, що до нападу РФ на Україну робив усе, щоб стерти між Україною та Росією культурні кордони, але зараз усвідомив, “наскільки це жахливо, безвідповідально”.

Бадоєв розлучений. Від шлюбу з українсько-російською ведучою Жанною Бадоєвою він має доньку. Режисер не афішує своє особисте життя після розлучення.

Previous post Китай відповів на повідомлення, що його спецпосланець нібито закликав Європу залишити РФ окуповані території України.
Next post Денис Кульчицький з Запоріжжя виготовляє якісні бронежилети