Loreen єдина з учасників Євробачення 2023, хто відмовився підписати прапор України. Менеджер Tvorchi розповіла про реакцію співачки

Могилюк зазначила, що шведська співачка стала єдиною із усіх учасників конкурсу, хто відмовився залишити автограф на прапорі.

“Loreen, мабуть, єдина учасниця з усіх, з якою особливого контакту ми не мали. Вона трималася осторонь усіх і єдина, хто відмовила підписати прапор, який ми просили підписати учасників, щоб потім розіграти його на благодійному аукціоні на підтримку України”, – наголосила менеджер.

Могилюк зізналася, що фани “Євробачення”хейтіли гурт Tvorchi та Україну”.

Це була помста за минулорічну перемогу України, яка, на їхню думку, була незаслуженою. За період підготовки ми прочитали безліч коментарів, де вони звинувачували нас у тому, що до України особлива увага та що “Україна знову виграє через війну”, – заявила менеджер колективу.

контекст:

“Євробачення 2023” проходило у Великій Британії від імені України. Участь у гранд-фіналі брали представники 26 країн.

Loreen отримала 340 балів від професійного журі та 243 бали від глядачів, набравши у сумі 583 бали. Таким чином, “Євробачення 2024” пройде у Швеції. Для Швеції це сьома перемога на “Євробаченні” та друга перемога для самої артистки. Крім того, 2024 року виповнюється 50 років з моменту, коли шведська група ABBA стала переможницею “Євробачення”.

У мережі артистку звинувачують у плагіаті, заявляючи, що її пісня схожа як мінімум на дві інші, написані раніше.

Друге місце на “Євробаченні 2023” посіла Фінляндія (526 балів), а на третьому місці опинився Ізраїль (362 бали).

Tvorchi представляла Україну з піснею Heart of Steel. Група отримала 243 бали, посівши шосте місце.

Previous post суд продовжив домашній арешт екснаміснику Лаври ще на місяць — Укрaїнa — tsn.ua
Next post Депортація українців — владимир путін вніс зміни до закону Про воєнний стан