Я живу з думкою, ніби він просто поїхав на якісь вчення, де немає зв’язку, але скоро повернеться / Бульвар Шоубіз

“Хочу запитати, як ти собі це пояснила? Можливо, своїм прикладом ти дала б розуміння, як жити [дальше]? “- Запитала у Михайлової Соколова.

“Спочатку це було: “Все, я йду з армії”. Але через два тижні зрозуміла, що не маю права здатися. Я знаю, що Дмитро найменше хотів би, щоб я була на війні без його контролю. Все, чим займаюся – організовую нашу медслужбу, допомагаю з евакуацією, менеджментом багатьох процесів. Поки що я тут, поки що в роботі, а, на жаль, є чим займатися щодня, то якось воно, звичайно, легше”, – зізналася Михайлова та розплакалася.

Вона зізналася, що коли приїжджає додому, її накриває.

“Але я живу з думкою, що це насправді якийсь самообман, що це не кінець. І що це якийсь період, коли я маю бути сильною, продовжувати його справу, і що це колись закінчиться і ми зустрінемося рано чи пізно… І що просто він зараз відсутній… Поїхав на якісь навчання, туди, де немає зв’язку, але скоро він повернеться.І так легше жити насправді.Це такий самообман, який допомагає не збожеволіти. себе виробила такий механізм, у якому мені комфортно жити. Я можу так жити і не бути тягарем ні для оточуючих людей, ні для підрозділу. Ось таке рішення. Не знаю, чи підходить воно всім”, – розповіла вона.

контекст:

Вінчі народився в Івано-Франківській області в 1995 році, він був на війні з 2014 року. У 21 рік став наймолодшим командиром 1-ї штурмової роти ДУК “Правий сектор”. 2014 року Коцюбайло отримав тяжке поранення танковим снарядом у Пісках Донецької області. Через три місяці після одужання та реабілітації він повернувся на фронт.

30 листопада 2021 року президент України Володимир Зеленський надав Да Вінчі звання Героя України і 1 грудня вручив йому орден “Золота Зірка”. У серпні 2022 року Коцюбайло отримав первинне офіцерське звання – молодший лейтенант, писала “АрміяInform”.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ “Вовки да Вінчі” під керівництвом Коцюбайло захищали Україну на фронті, зокрема, восени минулого року звільняли Харківську область.

7 березня 2023 року Коцюбайло загинув у бою під Бахмутом. 9 березня з героєм попрощалися у його рідному селі.

Previous post Неймовірна потужність – Nvidia представила суперкомп’ютер з продуктивністю 1 Ефлопс – новини України,
Next post СБУ затримала колаборантку, яка організувала поширення російської преси на Харківщині