Яке спортивне спорядження потрібне для ефективного домашнього тренування. Поради Боржемської

Фітнес-гумки різної складності

Від ширини розтягування гумки змінюється напруга та навантаження на м’язи. З їх допомогою можна опрацювати різні групи м’язів рук, ніг та спини.

Обважнювачі для рук та ніг

Вони допоможуть створити додаткові навантаження під час тренування. Обтяжувачі бувають різної ваги та розміру. Вибирати варто ті, які зручні для вас. Не треба боятися брати обтяжувачі більшої ваги. Навіть звичайні махи ногами і руками стануть результативнішими з цим спорядженням.

Гантелі для фітнесу

З їх допомогою можна опрацювати м’язи рук, плечей, спини та грудей, ніг та сідниць.

Мотузка

Це, за словами Боржемської, є незамінною річ для спорту. Скакаючи на скакалці, можна спалити калорії, поліпшити координацію і прискорити метаболізм. Найкраще вона підійде для тренування на вулиці.

М’яч для фітнесу

“Якщо вдома є місце, це відмінний тренажер для гнучкості тіла та тонусу. Також з його допомогою ви навчитеся утримувати рівновагу. Покращує загальну стабільність, рівновагу та поставку. До того ж завдяки своїй нестабільній поверхні можна зміцнювати не лише корпус та спину, але й усе тіло, а також це ідеальний тренажер для реабілітаційних вправ», – пояснила Боржемська.

Гімнастичний ролик для пресу

Допоможе зробити рельєфний живіт та покращити тонус тіла.

Масажний ролик

З його допомогою можна розслабити м’язи після тренування, а також покращити загальну мобільність тіла.

Килимок для йоги

Його корисно використовувати для безпеки та комфорту під час тренування. Це пов’язано з тим, що займаючись на підлозі є ризик послизнутися або натерти коліна.

контекст:

Боржемська народилася у Вінниці 1980 року. До війни вона була експертом програми на СТБ “Все буде добре” та тренером кількох сезонів шоу “Зважені та щасливі” на цьому ж каналі.

Боржемська поділилася комплексом вправ для гарних сідниць.

Previous post Дефолт у США — двопартійна угода щодо держборгу не стане перешкодою для надання допомоги Україні
Next post Україна зможе карати російських злочинців у всьому світі – Суспільство