Як продовжити термін придатності супу під час спеки / Бульвар Шоубіз

Підготовка посуду

Каструлю, в якій варитиметься суп, потрібно прокип’ятити, злити воду, сполоснути її холодною водою і налити воду для бульйону.

Кріп замість петрушки

Потрібно мати на увазі, що зварений із молодими овочами суп скисає швидше, ніж із торішніми. Якщо додати до нього петрушку, ймовірність того, що він скисне швидше, підвищується. Петрушка краще замінити кропом.

Після додавання зелені суп прокип’ятити хоча б кілька хвилин. Найкраще класти зелень прямо в тарілки перед подачею.

Вибирайте прості рецепти

Чим менше компонентів у першій страві, тим краще вона зберігатиметься.

Пам’ятайте, що в спеку перші страви з горохом, макаронними виробами, кислою капустою і зварені на м’ясі з кісточкою можуть зіпсуватися швидко. Додавання моркви, причому як сирої, так і підсмаженої, також призводить до зменшення терміну зберігання, оскільки вона містить цукор. Вона може спричинити бродіння, як і томатна паста, якщо в ній є цукор.

Зніміть кришку

Після того, як суп зварений, його потрібно поставити в прохолодне місце для охолодження. Важливо зняти з каструлі кришку, оскільки, якщо чекати, поки перша страва охолоне під закритою кришкою, можна отримати зіпсований продукт.

Використовуйте сухий половник

Коли ви набираєте певну кількість супу, щоб розігріти, використовуйте лише чистий і сухий половник. Вода може зіпсувати суп, що залишився.

контекст:

Кулінарний експерт розповів, як приготувати смачний курячий бульйон.

Previous post Twitter подешевшала на третину – вартість компанії впала на 66% – новини України,
Next post Удари по Москві. Чому це важливо