Зірка серіалу “Надприродне” Михайло Коллінз, який має українське коріння, став новим послом United24

“Американський актор підтримуватиме напрямок “Гуманітарне розмінування”. Нового посла представили на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським. Мишко давно і послідовно підтримує Україну, звідки родом його предки. І навіть ракетні обстріли столиці не зупинили його від поїздки до Києва, щоб продемонструвати підтримку” та солідарність з українським народом”, йдеться у повідомленні.



Коллінз прокоментував співпрацю з United24, розмістивши на своїй сторінці в Instagram спільне фото з Зеленським.

“Це честь бути поруч із президентом України та народом, але й ви маєте бути з нами, – написав він. Будь ласка, допоможіть нам прибрати міни у цивільних районах України, щоб запобігти тисячам безглуздих смертей. Ці зусилля щодо розмінування врятують життя безневинних українців. Ось що можна зробити, щоби реально допомогти українським сім’ям. Будь ласка, віддайте максимум із можливого”.



контекст:

Коллінз підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення РФ. 30 травня 2023 року стало відомо, що артист прибув до України.

United24 – глобальна ініціатива на підтримку України. Гроші від спонсорів надходять на рахунки Національного банку України, а потім надсилаються профільним міністерствам.

Про запуск глобальної платформи United24 зі збирання коштів для України Зеленський оголосив 5 травня 2022 року. В Офісі президента наголосили, що завдання United24 – стати головним вікном для збирання благодійних пожертв на підтримку України. За рік за допомогою платформи зібрали понад $340 млн.

Previous post Космічні амбіції – ОАЕ планують дослідити низку астероїдів на шляху до Юпітера – Новини України,
Next post Відключення світла влітку 2023 року в Україні будуть чи ні — Володимир Кудрицький дав відповідь