Як виглядають і чим займаються подружжя Залужного, Буданова, Резнікова та Подоляка. Фото

Інтернет-видання “ГОРДОН” розповідає про їхніх дружин, а також публікує добірку знімків, на яких вони знято зі своїм подружжям.

Валерій Залужний та його дружина Олена

Головком рідко говорить про свою дружину та сім’ю, але 24 липня 2022 року поділився на особистій, але зараз вже закритій сторінці у Facebook спільному фото з дружиною, зізнавшись їй у коханні. Залужний присвятив посту дня народження Олени.

В інтерв’ю українському журналісту Дмитру Комарову, яке 12 травня було опубліковано на його YouTube-каналі “Світ навиворіт”, Залужний зізнався, що з 2014 року рідко зустрічається зі своєю родиною.

“Сім’я з 14-го року мене майже не бачила. Я комусь розповідав – не пам’ятаю кому – а, скажу кому: головнокомандувачу збройних сил США. Кажу: “Я влітку, у липні 2014 року поїхав. Повернувся за три місяці на два тижні. Знову поїхав. Повернувся за дев’ять місяців. Вони мене не бачили, – зізнався Залужний. – Вони до цього, скажімо так, звикли”.



Фото: Валерій Залужний / Facebook

Фото: Валерій Залужний / Facebook



Буданов та його дружина Маріанна

Буданов також дуже рідко говорить про свою дружину Маріану Буданову, яка з червня 2021 року є радником мера Києва Віталія Кличка.

У жовтні 2022 року Буданова дала інтерв’ю українському журналу Elle, у якому розповіла про себе.

Дружина Буданова повідомила, що за освітою психолог, з 2015 по 2017 рік займалася волонтерською діяльністю у Головному військовому шпиталі на Госпітальній у Києві.

Розповідаючи про романтику у стосунках із чоловіком, Буданова зізналася, що вони пишуть один одному записки



Резніков та його дружина Юлія Зорій

Дружина Резнікова – українська ведуча та психолог Юлія Зорій. Вони одружилися влітку 2020 року. У квітні в коментарі інтернет-виданню “ГОРДОН” Зорій зізналася, що щаслива у коханні.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну дружина Резнікова працює консультантом на гарячій лінії – надає психологічну допомогу українцям.


Фото: Юлія Зорій / Facebook

Фото: Юлія Зорій / Facebook


Подоляки та його дружина Марія Подоляк-Дамаскіна

Подоляк не є винятком і дуже рідко публікує спільні фото з дружиною Марією Дамаскіною. На її сторінці у Facebook зазначено, що вона готельєр, ресторатор, медіаексперт, traveller, член Асоціації індустрії гостинності України.


Фото: Михаил Подоляк / Facebook

Фото: Михаил Подоляк / Facebook


Previous post Атака дронів на москву – Британія назвала рф законною мішенню, мєдвєдєв сказився, ЗМІ кепкують з ППО
Next post Українські бійці відбили усі атаки росіян у районі Мар’їнки, – Генштаб