Пономарьов розповів, чому до війни не переїхав до Росії, щоб розвивати кар’єру там

“Чомусь існувала така теорія, що якщо ти не поїдеш до Росії, а через Росію не повернешся потім до України, тебе тут не визнають, незрозуміло чому”, – зазначив Пономарьов.

Як розповів виконавець, його запрошували переїхати до Росії у 1995 році, але він ще у 1993–1994 роках спланував свій шлях по-іншому.

“Я, російськомовний чувак, прийняв для себе рішення, що я буду україномовним співаком. Не знаю, чому. Це для мене загадка. Це промисел божий. Бо інакше як пояснити, що я міг співати на більшій території, заробляти більше грошей.” . Так боже було треба “, – пояснив співак.

За словами Пономарьова, він ніколи не шкодував про своє рішення, оскільки розумів, що йде своїм шляхом.

“Міг би заробляти більше, так. Але чи було б це краще? З релігійного боку – талант треба показувати більше. Але якщо виходити з [состояния] внутрішнього духу: я вважав, що співаків в Україні мало. І треба, щоби було більше. Така у мене тоді була логіка”, – зізнався співак.

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

Пономарьов народився 1973 року у Хмельницькому. З дитинства займався музикою, грав на фортепіано та гітарі.

Закінчив Хмельницьке музичне училище (спеціальність – “хормейстер”), потім вступив до Львівського музичний інститут імені Миколи Лисенка (зараз Львівська Національна музична академія). Пізніше перевівся в Національну музичну академію імені Петра Чайковського у Києві.

1993 року на фестивалі “Червона рута” посів перше місце, через чотири роки на фестивалі “Таврійські ігри” отримав премію “Золота жар-птиця у номінації “Співач року”.

Перший альбом “З ранку до ночі” Пономарьов випустив 1996 року. Усього записав сім альбомів.

2003 року представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”, де посів 14-те місце. То був дебютний конкурс для України.

В 2011 році Пономарьов отримав музичну премію YUNA у категорії “Кращий виконавець” за досягнення у музиці за 20 років.

Пономарьов – народний артист України (2006). Він засновник продюсерського центру “З ранку до ночі”, який займається дубляжем, аранжуванням, написанням пісень, записом вокалу та інструментів.

Previous post У російського Шебекіно точаться бої, горить будівля біля місцевої адміністрації. Російські добробати прозвітували про успішні атаки на позиції РФ
Next post Франція та Німеччина озвучили в Осло різні позиції щодо приєднання України до НАТО