“Багато жінок розуміють, про що я”. 36-річна Каменських зізналася, чому вирішила відмовитися від схуднення після того, як набрала вагу

“Останнім часом я почала займатися своїм ментальним здоров’ям і для мене це важливіше за фігуру. Так, я дійсно трохи набрала. Раніше мене б це парило, але зараз – ні. Тому що зараз є важливіші питання. Зараз все, що раніше здавалося важливим , раптово втратило сенс”, – заявила артистка.

За словами Каменських, навіть після набору ваги їй подобається своє відображення у дзеркалі. Вона не виключила, що почала важити більше через те, що таким чином організм відреагував на “стрес, хвилювання та переживання”.

“Якщо в такий час ти почнеш категорично обмежувати себе в їжі і на останньому подиху “орати” у спортзалі, то цей стрес стане ще більшим. Багато жінок розуміють, про що я, – заявила зірка. – Коли прийде час, і якщо мені це потрібно буде, я обов’язково поверну собі форму. Тому що чудово знаю, як це зробити. Я вже багато разів через це проходила. І для мене це не проблема. Але зараз я приймаю себе такою, якою я є”.

Каменських розповіла, що зараз займається йогою та медитаціями.

“Намагаюся все робити через любов до себе, а не через виснажливі тренування. А швидко втратити вагу – це дуже часто не про любов до свого тіла, а про знущання з нього. Звичайно, я знаю деякі такі способи і раніше сама до них вдавалася. Але я точно нікому не радитиму їх зараз”, – підкреслила артистка.

контекст:

Українська співачка Настя Каменських на початку лютого зізналася, що набрала зайву вагу. Співачка не наважилася озвучити кількість зайвих кілограмів, але зізналася, що причиною цього є порушення режиму.

Артистка зазначила, що тепер намагається повернути колишні форми, зокрема завдяки активним тренуванням.

Previous post Може створювати одразу локації – Nvidia представила нейромережу Neuralangelo, яка відео в 3D – новини України,
Next post 30, 50 та 100 тисяч гривень військовим у червні – розмір виплати залежатиме від місцезнаходження бійця