Пивоварову у Цюріху вдруге скасували концерт. Артист публічно звернувся до мешканців міста

“Ми зробили все можливе, щоб концерт у Цюріху сьогодні все ж таки відбувся. Проте місцева влада та поліція заборонили проводити концерт і на новій локації. Ми не скасовуємо концерт, а переносимо його. Ми підключили всі ресурси, посольство, пресу, юристів, збираємо все необхідні документи для того, щоб концерт відбувся, але пізніше, в осінньому турі. Ми продовжуватимемо боротися за правду”, заявив артист.

Пивоваров запросив шанувальників на його вуличний виступ.



Під час виступу артист звернувся до шанувальників.

“Ми музиканти з України! Ми тут, тому що наш концерт сьогодні був скасований місцевою владою та поліцією. Вони назвали мене “нацці”! Я сподіваюся, ви розумієте ситуацію в нашій країні! У нас є благодійна місія в ім’я України! Є різниця між українськими воїнами та нацистами. Вони захищають нашу країну! Не вторгаються в інші! Ми продовжуємо боротися за свою свободу всіма можливими способами, заявив співак. Хочу сказати кілька слів нашим друзям, котрі не українці за паспортом, але українці в душі! Сьогодні весь світ підтримує Україну. І я хочу подякувати всім за допомогу. Ваша підтримка є дуже важливою. Переживаючи скрутні часи, ми це дуже цінуємо. Демократія та доброта мають перемогти зло та диктатуру. Водночас ми зробимо це можливим”.



контекст:

5 червня Пивоваров заявив, що влада Цюріха разом із керівництвом концертного майданчика Dynamo скасувала його концерт на підтримку України, назвавши його “ультраправим радикалом”. Він зазначив, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну присвятив себе популяризації української культури та проведенню благодійних концертів, наближаючи таким чином перемогу над російськими окупантами.

“Як можна назвати це підтримкою ультраправої ідеології, якщо ти сам є противником цього? Тобто зараз кожен, хто захищає нашу країну, від президента до волонтера є ультраправим?!” – обурився артист.

Previous post У російськіих школах дятей навчають любити армію, – New York Times
Next post День журналіста 6 червня — смішні анекдоти, жарти та приколи про журналістику