Кондитер за донати на імпланти для українських захисників розігрує торт – візуалізацію смерті Путіна

Вона зобразила президента Росії мертвим у труні.

“Хочу розіграти такий торт та зібрати гроші на дуже круту справу на кісткові імпланти для наших військових. Важливість такого проекту важко переоцінити, погодьтеся. І якщо з нашою допомогою зможе рухатися хоча б один хлопець чи одна дівчина, це буде неймовірно”, – Оголосила про ініціативу кондитер.

Розіграш торта відбудеться 8 червня. Щоб взяти участь, необхідно задонатити на вказану банку банку суму, кратну 100 грн і опублікувати скрін переказу в коментарях під постом автора.

“Переможця буде обрано рандомним способом у прямому ефірі. З фігуркою зробите щось на свій розсуд голочки, ножик. Не мені вам розповідати”, підсумувала Магера.



контекст:

У лютому 2023 року Магера опублікувала фото торта у вигляді Путіна у труні.

Майстер розповіла, що виготовила торт на замовлення для клієнта, який попросив її візуалізувати три бажання іменинника – смерть російського диктатора Володимира Путіна, пожежу у Кремлі в день його похорону та мир у єдиній суверенній Україні після перемоги над російськими окупантами.

Смерть Путіна обговорюють багато українських артистів. Так, український ведучий та волонтер Сергій Притула заявив, що Путін “має згнити зсередини, щоб було дуже боляче”.

Українська співачка Вєрка Сердючка, в образі якої виступає шоумен Андрій Данилко, під час своїх концертів разом із глядачами бажає Путіну здохнути. “Щоб Путін здохнув”, – загадав на свій день народження український співак Melovin.

Влітку 2022 року американський журнал Newsweek написав, що в березні на Путіна було скоєно замах, а у квітні він пройшов курс лікування від раку на пізній стадії.

Previous post Рівень води в резервуарі ЗАЕС серйозно впав: чим це загрожує
Next post Виплати військовим після війни – додаткові кошти нараховуватимуться навіть строковикам