Продюсер Anton Velboi анонсувала створення спільного з артистом лейблу Velboi Family

“У його планах випустити повноцінний студійний альбом Як складатимуться стосунки з колишнім лейблом, наразі невідомо. У свою чергу, Антон готовий розглядати пропозиції, які будуть в його інтересах”, – йдеться у релізі.

Продюсер повідомила, що співак зараз активно записує нові пісні.

контекст:

Влітку 2021 року Антон Вельбой під псевдонімом Wellboy презентував дебютний кліп на пісню “Гусі”. Артист також брав участь в українському нацвідборі на “Євробачення 2022”, посівши третє місце з композицією Nozzy Bossy.

На той момент його продюсером був Юрій Бардаш, який втік у РФ після повномасштабного вторгнення. 17 червня 2022 року співак повідомив, що припинив із ним співпрацю.

У грудні 2022 року артист випустив свій перший альбом, який спродюсував співзасновник Папа музика Євген Тріплов. 12 березня 2023 року Wellboy оголосив про припинення роботи з ним і повідомив, що тепер співпрацює з Останковою.

Тріплов у відповідь заявив, що дізнався про це рішення з мережі. Продюсер зазначив, що має намір вирішити це питання у “юридичній площині”.

У травні стало відомо, що Wellboy виступатиме під новим сценічним псевдонімом Anton Velboi.

3 червня артист виступив на благодійному концерті, виконавши пісню “Гусі”. У Papa music у коментарі Telegram-каналу “Культурна пральня” заявили, що через це вони готують позов до суду. “Права на всі музичні твори належать музичному лейблу Papa music. Жодних домовленостей з Антоном лейбл та його представники на сьогоднішній день не дійшли. Готуємо позов до суду”, йдеться у заяві.

Продюсер Anton Velboi Останкова у коментарі “Культурній пральні” пояснила, що артист виступав на благодійному заході на запрошення відомого медіа, який займається врегулюванням питань із правами.

Previous post ЄС попереджає про “втому від солідарності” до українських біженців. Вплинули уповільнення економіки та пропаганда РФ
Next post Постачальник “яєць по 17” для Міноборони блокує чесні закупівлі на Prozorro — волонтерка Ярова