Команда Anton Velboi анонсувала створення лейблу Velboi Family / Бульвар Шоубіз

“У його планах випустити повноцінний студійний альбом Як складатимуться стосунки з колишнім лейблом, наразі невідомо. У свою чергу, Антон готовий розглядати пропозиції, які будуть в його інтересах”, – йдеться у релізі.

Повідомляється, що співак зараз активно записує нові пісні.

контекст:

Влітку 2021 року Антон Вельбой під псевдонімом Wellboy презентував дебютний кліп на пісню “Гусі”. Артист також брав участь в українському нацвідборі на “Євробачення 2022”, посівши третє місце з композицією Nozzy Bossy.

На той момент його продюсером був Юрій Бардаш, який втік у РФ після повномасштабного вторгнення. 17 червня 2022 року співак повідомив, що припинив із ним співпрацю.

У грудні 2022 року артист випустив свій перший альбом, який спродюсував співзасновник Папа музика Євген Тріплов. 12 березня 2023 року Wellboy оголосив про припинення роботи з ним і повідомив, що тепер співпрацює з продюсером Мартою Останковою.

Тріплов у відповідь заявив, що дізнався про це рішення з мережі. Продюсер зазначив, що має намір вирішити це питання у “юридичній площині”.

У травні стало відомо, що Wellboy виступатиме під новим сценічним псевдонімом Anton Velboi.

3 червня артист виступив на благодійному концерті, виконавши пісню “Гусі”. У Papa music у коментарі Telegram-каналу “Культурна пральня” заявили, що через це вони готують позов до суду. “Права на всі музичні твори належать музичному лейблу Papa music. Жодних домовленостей з Антоном лейбл та його представники на сьогоднішній день не дійшли. Готуємо позов до суду”, йдеться у заяві.

Продюсер Anton Velboi Останкова у коментарі “Культурній пральні” пояснила, що артист виступав на благодійному заході на запрошення відомого медіа, який займається врегулюванням питань із правами.

Previous post в РФ похвалилися, що добровольці відступили — tsn.ua
Next post “Багато хто не хоче виїжджати”. Що зараз відбувається на Херсонщині, як допомогти і де шукати допомогу