В Ізраїлі завдяки активістам скасували всі виступи путіністки Бузової. Організатор її концертів “багато років виплачуватиме борги”

У пості також опубліковано скріншот заяви команди путіністки, яка причиною скасування її концертів назвала “недотримання райдера та некомпетентність організаторів”.

Адміністратори спільноти наголосили, що Бузова насправді скасувала концерти після акцій протесту. У зв’язку з цим, зазначається у публікації, акція, запланована на 7 червня, скасовується.

“У зв’язку з масовою негативною реакцією спільноти проросійська співачка Бузова скасувала свій концерт у Тель-Авіві! Важливо зазначити, що саме ваша реакція і ваше небажання миритися з підтримкою терористичного режиму працює. Як би Бузова та інші намагалися пояснити ці скасування “технічними складнощами” , це не так. Ваша активна позиція безпосередньо впливає на те, чи збиратимуться гроші на підтримку терористичного режиму Росії”, йдеться у публікації.



Організатор концертів в Ізраїлі Лев Клотц, коментуючи у Facebook відміну виступів Бузової в Ізраїлі, згадав організатора цих заходів, заявивши, що тепер цій людині доведеться виплачувати борги через свою дурість. Він не став називати ім’я та прізвище цієї жінки.

“Всі, кого я знаю і поважаю з професії, знизували плечима з першого дня і розуміли, що нічим, крім провалу, це не закінчиться. І це я не торкаюся політичної сторони справи. Йдеться лише про мистецьку, творчу та комерційну складову. Далі мова йшла про політичну позицію цього проекту.Усі ми, промоутери гастрольних турів, дивимося на організацію тепер під цим кутом.Ті артисти, які підтримали війну публічно, беруть участь у концертах під літерою Z, в нашу країну не потраплять у найближчі роки. рішення кожної компанії в Ізраїлі, написав він. Що з тітонькою? Вона багато років виплачуватиме борги за свою дурість та некомпетентність. Мінус квартира, знову ж таки”.

Клотц зазначив, що Бузова встигла отримати передоплату за свої виступи в Ізраїлі, що не відбулися, і заплатить податки до бюджету РФ, тим самим підтримуючи війну.

Колишній позафракційний депутат України Борислав Береза ​​у Facebook закликав міністра закордонних справ Дмитра Кулебу внести організатора концертів Бузової в Ізраїлі до списку санкцій.



контекст:

Бузова імпортні до бази сайту “Миротворець” за свідоме порушення державних кордонів України. Артистка підтримує війну РФ проти України та президента країни-агресора Росії Володимира Путіна.

Previous post У Білгородській області вбито російського полковника, який керував оперативним угрупуванням окупантів
Next post Дамба масового ураження: Україна і світ шоковані новим злочином росіян