“Не чув маму на відстані трьох метрів”. Семирічний Тимофій із Харкова отримав слухові апарати від Фонду Ріната Ахметова

“Сім’я Тимофія пережила жахи війни у ​​рідному Харкові, рятуючись у підвалі або в коридорі. Хлопчик добре знає “правило двох стін”. Сильні вибухи дитина чула і одразу біг ховатися. Але проблеми зі слухом ставали дедалі очевиднішими Тимофій не чув маму навіть на відстані трьох метрів”, – йдеться у публікації.

Помітивши проблеми, сім’я звернулася до Центру слуху, де дитині встановили діагноз та повідомили, що їй потрібні дорогі слухові апарати.

“Ми підібрали кілька варіантів. Спостерігали, як він чує, в яких апаратах йому зручніше. Дитина займається з логопедом. Апарати їй допоможуть покращити сприйняття звуку і чітко розмовляти”, пояснює лікар Центру слуха.

“Я дуже вдячна Фонду Ріната Ахметова за те, що там у таку скрутну хвилину, як зараз, відгукнулися на мою заявку і допомогли моїй дитині”, – зазначила мати Тимофія.

Як отримати допомогу у слухопротезуванні

Звернутися за допомогою у рамках проекту “Рінат Ахметов – Дітям. Тепер я чую” можуть сім’ї, в яких є діти з вадами слуху:

  • віком до 7 років;
  • які проживають чи проживали у територіальних громадах, що перебувають у зонах бойових дій, окупації чи оточенні.

Якщо серед ваших рідних чи знайомих є дитина, яка потребує протезування слуху, зверніться:

  • на безкоштовну гарячу лінію: 0-800-509-001;
  • напишіть месенджер Фонду: http://m.me/AkhmetovFDU.

Вже 215 дітей отримали високочутливі слухові протези завдяки Фонду. За 17 років роботи програми “Рінат Ахметов Дітям” підтримку отримали понад 5 млн. дітей.



Previous post У ЗМІ потрапив контракт, який доводить купівлю Росією зброї в Ірану на $1 млн
Next post Україна готова розглянути звернення мешканців Бєлґородщини про евакуацію, – ГУР