Як засинаєте, дивлячись, як українські міста йдуть під воду? Як бути брудом під ногами дідів, що вижили з розуму? / Бульвар Шоубіз

“Росіяни, як ви живете? Як засинаєте, дивлячись, як українські міста йдуть під воду, несучи з собою все живе? Як вам бути брудом під ногами дідів, які вижили з розуму, які назавжди зробили вас самим зневаженим народом на планеті?” написала ведуча. Як ви поясните своїм дітям, що обрали купити кольорову обкладинку для паспорта, щоб не соромитися його в аеропортах, ніж організуватися хоча б у мільйон людей з усієї величезної країни та розібрати цеглиною Кремль? Як вам не соромно жити в цій країні?



контекст:

Вранці 6 червня ОК “Південь” сил оборони України повідомило про підрив росіян Каховської ГЕС. За даними “Укргідроенерго”, внаслідок підриву машинного залу зсередини Каховська ГЕС зруйнована повністю та відновленню не підлягає.

За даними Херсонської ОВВ, внаслідок техногенної катастрофи може бути затоплено близько 80 населених пунктів. В області оголошено евакуацію.

Президент України Володимир Зеленський говорив, що підрив греблі Каховської ГЕС – найбільша рукотворна екологічна катастрофа у Європі за десятки років. За інформацією Офісу президента, внаслідок вибуху до Дніпра потрапило не менше 150 тонн машинної олії, є ризик подальшого витоку ще понад 300 тонн.

У Херсонській ОВА вранці 7 червня заявили, що інтенсивність підтоплення падає, але вода ще прибуватиме. На той момент було затоплено 1852 будинки на правобережній частині області, евакуйовано 1457 осіб.

Секретар РНБО України Олексій Данилов заявив 7 червня, що Каховську ГЕС підірвали за вказівкою з Кремля з кабінету президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.

Previous post У Польщі зі спецпоїзда з Німеччини вкрали боєприпаси – їх знайшли у ставку, злочинців затримали
Next post Колаборантка інформувала росіян про прольоти української авіації та розташування ППО на Донеччині