Loboda заявила, що віддасть свою квартиру в Києві для проживання багатодітної родини, “чий рідний дім утопила Росія”

“Трагедія на Каховській ГЕС катастрофа рівня Чорнобильської АЕС та весь світ мовчить! Я знаю, що в цій катастрофі Україна має зробити все сама, щоб допомогти нашим громадянам та зберегти те, що ще можна зберегти, – написала артистка. Також хочу надати квартиру у Києві для проживання багатодітної родини, чий рідний будинок, а разом із ним надії та мрії, втопила Росія”.

Резюмуючи, Loboda наголосила, що російський режим обов’язково буде покараний.



контекст:

Вранці 6 червня ОК “Південь” сил оборони України повідомило про підрив росіян Каховської ГЕС. За даними “Укргідроенерго”, внаслідок підриву машинного залу зсередини Каховська ГЕС зруйнована повністю та відновленню не підлягає. В області оголошено евакуацію.

Президент України Володимир Зеленський говорив, що підрив греблі Каховської ГЕС – найбільша рукотворна екологічна катастрофа у Європі за десятки років. За інформацією Офісу президента, внаслідок вибуху до Дніпра потрапило не менше 150 тонн машинної олії, є ризик подальшого витоку ще понад 300 тонн.

У Херсонській ОВА вранці 7 червня заявили, що інтенсивність підтоплення падає, але вода ще прибуватиме. На той момент було затоплено 1852 будинки на правобережній частині області, евакуйовано 1457 осіб.

Секретар РНБО України Олексій Данилов заявив 7 червня, що Каховську ГЕС підірвали за вказівкою з Кремля з кабінету президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.

Previous post Які тренди на зачіски влітку 2023 року — Укрaїнa — tsn.ua
Next post Київський адвокат Олексій Шевчук “допоміг” незаконно виїхати за кордон понад тисячі чоловіків