“У мене п’ять переломів, крововилив у голову”. Власник авто, в яке в’їхав Ступка, заявив, що актор не цікавився його реабілітацією.

Чоловік розповів журналістам, що внаслідок зіткнення був госпіталізований і три дні перебував непритомний у реанімації, а зараз триває тривалий курс реабілітації.

“Мене витягли з авто, я прийшов до тями через три дні в лікарні. Я був у реанімації. У мене травма правої стопи, п’ять переломів. Мені туди закрутили шурупи, пластину поставили. Стопа постраждала. Черепно-мозкова травма, тяжкий крововилив у голову було. У животі був крововилив, півтора літра втрата крові була, деякі органи трохи луснули, але всі на місці залишилися”, – Розповів він.

Ярослав зазначив, що актор, який вчинив зіткнення, відвідав його в лікарні лише через сім днів після аварії.

“За весь час він у мене був три рази. На дві хвилини максимум він забігав. Деякі кошти він мені повернув. Але якби я на нього розраховував, я був би без нічого. Я заплатив за операцію, під час якої мені вставляли титанові шурупи”. Сума була 18 тис, пізніше він мені їх віддав.Ще кілька разів він мені деякі препарати купував, це до 2 тис. грн.Більше він нічого не купував.А у мене ще буде одна операція. , процедурах, він не брав участі. Про подальше лікування після лікарні не цікавився”, – повідомив чоловік.

Ярослав наголосив, що гроші на ремонт пошкоджених авто Ступка “повертав” двічі, але так і не повернув.

“Це мало статися під розписку, що я забираю кошти за автомобіль, тобто щоб претензій щодо автомобіля в суді від мене не буде. Вийшло так, що він повертав-повертав, а потім припинив повертати”, – зізнався він.

контекст:

Про те, що 55-річний Ступка скоїв ДТП, ЗМІ повідомили 5 квітня. Актор на своєму автомобілі Range Rover в’їхав до припаркованого Mitsubishi, всередині якого перебував 38-річний чоловік. Після зіткнення ця людина отримала травми та була госпіталізована, а Ступка затриманий правоохоронцями. У актора зафіксували 1,62 проміле алкоголю у крові.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують ним у стані сп’яніння. Ступці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Увечері 5 квітня Ступці повідомили про підозру за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

6 квітня Шевченківський суд Києва обрав Ступці запобіжний захід. Йому було ззаборонено до 5 червня включно залишати будинок у період із 22.00 до 6.00. Підозрюваного звільнили у залі суду.

Під час засідання Ступка заявив, що зі свого боку зобов’язується надавати “всяку допомогу” потерпілому, включаючи одужання, лікування та його життя.

Previous post У Німеччині судили уродженку Дніпра Колбаснікову за організацію проросійського автопробігу
Next post Повінь затопила багато російських позицій на лівому березі Херсонщини – ISW