“Мені здається, це оточення на неї вплинуло”. Monatik висловився про “мовчання” Ані Лорак

“Для тебе Ані Лорак – зрадниця?” спитав у артиста журналіст.

“Вона мовчазна. Ціла пісня є про таких людей. Я не знаю зрадниця? Напевно, це зрада. Промовчати, не зреагувати, виляти. А це ж не ліс, тут не загубишся все відкрито”, – відповів співак.

Він додав, що, можливо, Ані Лорак замовчує війну під впливом свого оточення.

“Ми ж не знаємо, можливо, у неї зовсім інше оточення, яке [говорит]: “Мовчи, не кажи” Мені здається, це оточення на неї вплинуло”, – додав Monatik.

“Ти все одно виправдовуєш її для себе”, відреагував Дьомін.

“Я хочу вірити в українців, що ми добрі”, – відповів співак.

Він висловив упевненість, що українські артисти, які замовчують війну та живуть у Росії, після перемоги України над російськими окупантами не повертатимуться додому, а українці не забудуть про їхню зраду.

контекст:

Ані Лорак (Кароліна Куек) народилася 1978 року у місті Кіцмань Чернівецької області.

Після 2014 року артистка живе та працює в РФ. У 2016 році Ані Лорак виступила з концертом на річницю російського військово-морського флоту у 2016 році.

2 березня 2022 року співачка заявила, що “в Україні йде вбивча та руйнівна війна”, і закликала її зупинити. Співачка не вказала, кому конкретно адресовано її заклик, а також те, що країна-агресор РФ напала на Україну.

19 жовтня президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо артистів, які підтримали політику російського лідера Володимира Путіна. У списку санкцій у тому числі опинилася і Ані Лорак. 1 січня 2023 року співачка назвала ракетний обстріл Києва в новорічну ніч “ситуацією, яка затьмарила їй момент свята”.

2023 року артистка оголосила про гастролі в РФ, але її концерти скасували, запідозривши, що вона передає свої гонорари на підтримку ЗСУ. Після цього співачка виступила із заявою, в якій повномасштабне російське вторгнення в Україну назвала “конфліктом між Україною та Росією”. Вона також написала, що “ніколи не надавала військової допомоги”.

Ани Лорак находится в базе “Реєстру ДержZрадників”.

Previous post Експорт болгарської зброї за 2022 рік зріс на 200%, і майже все воно йде в Україну.
Next post РФ має дилему через бої в дельті Дніпра – міноборони Британії