Богдан був єдиним, хто не хотів мене приймати на роботу. Він мав своє бачення жінки і я йому не відповідала / Бульвар Шоубіз

“Богдан – він був єдиною людиною, яка не хотіла мене при прийомі на роботу. У нього було якесь своє бачення жінки і я йому не відповідала”, – заявила Мендель.

“Сексизм?” уточнила журналістка.

“Думаю, що з Богданом – Це той варіант. Ну я не чітко говоритиму, але думаю, що цей той варіант”, – відреагувала колишній речник Зеленського.

Характеризую Богдана, вона також заявила, що той був непоганим юристом.

“Я з Богданом мало спілкувалася, але думаю, він зробив досить непоганий внесок у побудову програми, думаю, він у багатьох речах розбирався і був дуже непоганим юристом, додала Мендель. Але загалом із Богданом працювати надзвичайно складно. Він дуже емоційний, не контролює себе. Він такий нечемний, скажімо так, м’яко кажучи.

У цьому ж інтерв’ю Мендель заявила, що мала конфлікти з колишнім заступником глави Офісу президента України Кирилом Тимошенко, який “не давав їй працювати і перешкоджав прямому спілкуванню з президентом”.

контекст:

Юрист та економіст Андрій Богдан довгий час був особистим адвокатом українського бізнесмена Ігоря Коломойського. У травні 2019 року його було призначено головою Адміністрації Президента (пізніше відомство було перейменовано в Офіс президента), що викликало критику в суспільстві та серед представників Заходу, які побоювалися впливу Коломойського на новообраного президента.

У лютому 2020 року президент України Володимир Зеленський звільнив Богдана. У червні 2020 року в інтерв’ю “Українській правді” президент назвав призначення Богдана помилкою, оскільки всередині команди почалися конфлікти.

У червні 2019 року Мендель стала речником Зеленського, вигравши конкурс на цю посаду (в ньому брали участь близько 4 тис. осіб).

30 квітня 2021 року низка українських ЗМІ повідомили, що Мендель написала заяву про звільнення з посади прес-секретаря президента України. Того ж дня радник глави Офісу президента Михайло Подоляк підтвердив інформацію про звільнення Менделя. Він заявив, що вона тимчасово виконуватиме обов’язки прес-секретаря президента – поки що завершуються процеси реорганізації комунікаційної роботи Офісу президента.

9 липня президент підписав укази про звільнення Мендель та призначення на її посаду телеведучого Сергія Никифорова.

За словами Мендель, за час її роботи прес-секретарем її зарплата зросла втричі із 15 тис. грн до 45 тис. грн.

Previous post історія створення літака, характеристики, озброєння, використання у військових конфліктах — tsn.ua
Next post Глава білоруського Червоного Хреста підтвердив, що організація бере участь у депортації дітей із України до Білорусі